I DAG:
MUSIK

As Time Passes

9. april 2024
‘As Time Passes’ er en transcenderende musikalsk rejse, der udvisker de traditionelle roller i trioen og hylder jazzen som en flydende og alsidig udtryksform. Der er stor frihed i det interne samspil, og ånden fra Bill Evans Trio, free-jazz ensemblet Air og den paneuropæiske jazzscene svæver over vandene.
Energiske grooves, instrumentalt håndelag og et eftertænksomt rubato blander sig med et moderne ECMsk tonesprog og undertoner af folkemusik. Albummet kombinerer kompositorisk klarhed med spontaniteten fra livekoncert, og der skabes en naturlig overgang mellem grænser og generationer. Med Lufts avancerede og overdubbede lag af akustisk guitar, stor rumklang og kontrapunktiske melodier vokser triolyden i en fordybende verden af teksturer.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
26. april 2024
Musik info
Den norske bassist og ECM-legende igennem mere end 50 år, Arild Andersen, kan høres her i en lovende konstellation med to nye stjerneskud, trommeslageren Daniel Sommer og guitaristen Rob Luft. ‘As Time Passes’ er en udforskning af melodi og kollektiv improvisation, og udkommer d. 26.april på April Records.

Med Daniel Sommer i spidsen er albummet det første kapitel i en stort anlagt nordisk trilogi, der har som mål at indfange og dokumentere nordisk improvisation og komposition i samarbejde med tre nøje udvalgte ensembler.
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BALDER OG DRAGEN
Spilleperiode 20. jun - 30. jun
TOTEM
Udgivelsesdato 7. jun
GANLØSE REVYEN 2024
Spilleperiode 16. jun - 30. aug
TIVOLIREVYEN 2024
Spilleperiode 6. jun - 14. jul