I DAG:
MUSIK

TORMENTA

5. juni 2020
KAN OPELVES I HELE LANDET (Hjemme i stuen)

THE WIND WON’T FADE AWAY, AND THE SUN WILL DIE AFRAID

Efter to split-udgivelser, er The Natural Disasters endelig klar med et fuldlængde album. Tormenta, der udgøres af otte numre udi mørk, tung, pulserende og guitardreven goth rock.

The Natural Disasters startede ud i 2017 under navnet TerreMoto med det første af to split-album. Egentlig skulle det have været et enkeltstående projekt, men som nye numre efterfølgende fandt form, blev det til et andet split-album, MareMoto, bare halvandet år efter. Her blev både bandnavnet The Natural Disasters samt lyden, nu funderet solidt i umiskendelig og dyster goth rock, slået fast. Det var her, at Alioscha Brito-Egaña erfarede, at hans kærlighed til genren skulle være fundamentet fremadrettet. Så med den gotiske rock som grundpillen og naturkatastrofer som en gennemgående tematisk tråd, var banen ligesom kridtet op for The Natural Disasters anno 2020 og det aktuelle album.

På Tormenta har Alioscha Brito-Egaña igen selv indspillet hovedparten af instrumenterne. Og som på forgængeren MareMoto, har han allieret sig med de tre markante vokalister Anna Sharifi (UON), Trine Trash (Fastpoholmen, BeurreNoir!) og Tomas Karlsbjerg (ex Sloppy Wrenchbody). Alle tre leverede fremragende præstationer på sidste udgivelse, og på Tormenta følger de i den grad op med deres egne personlige input til de respektive sange.
Tormenta er indspillet, produceret og mixet i Kizio Studio. Mastering af Morten Bue. Artwork og layout af Phoebus Moreleón.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
29. maj 2020
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun