I DAG:
MUSIK

GIANT FORMULA

6. maj 2024
Nyt album med SUNDAYS
Det danske indieband SUNDAYS annoncerer med stor glæde udgivelsen af deres 3. album, 'Giant Formula', der vil se dagens lys den 10. maj, 2024. Dette storslåede album markerer bandets fortsatte udvikling siden de albumdebuterede i 2019 med ’Wiaca’, og er skabt i et tæt samarbejde med producer Asger Techau fra det danske band Kashmir.

Albummets sange er skrevet gennem en periode, der strækker sig fra forsanger Magnus Jacobsens faderskab under coronanedlukningen i 2021 og frem til efteråret 2023, og tager dybere spadestik i både sangskrivning og musikalitet end tidligere udgivelser. 'Giant Formula' er ikke kun en samling sange; det er en fortælling om de universelle, kosmiske byggesten vi alle kommer fra, det er en samfundsmæssig kommentar om menneskets plads i verden, samt en refleksion over den indre overgang fra individ til forældre.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Ikke vurderet
Udgivelsesdato:
10. maj 2024
Musik info
Albummets visuelle identitet er en essentiel del af det samlede udtryk. Albumcoveret er blevet til i samarbejde med den talentfulde kunstner Kathrine Milner, som har været under indflydelse af albummets musiske proces, for at skabe et visuelt udtryk, der fanger essensen af 'Giant Formula'.

Sangene er indspillet live af bandets faste trio-kerne, bestående af trommeslager Morten Falk Overgaard,bassist Marie Linander Henriksen og sanger/guitarist Magnus Jacobsen, samt Torben Guldager fra Katinka Band. Desuden medvirker bandets tidligere guitarist, Victor Ovesen, pianist og trompetist, Rasmus Overbye, og guitarist, Søren Sunding, som alle har bidraget til at løfte albummet til nye højder.

SUNDAYS inviterer lyttere til at opleve 'Giant Formula' som en rejse gennem lyd, billeder og fortællinger,der reflekterer det moderne livs kompleksitet og skønhed.
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
POWER ALLEY
Premiere 23. maj - 23. jun
Live in Turku
Udgivelsesdato 17. maj
OBSESSED
Spilleperiode 18. maj - 1. jun
Hamburg Ballet John Neumeier
Spilleperiode 16. maj - 18. maj