I DAG:
SCENE

HVOR TOG ROBIN HEN?

19. marts 2024
En tidlig morgen i december sniger Lisas mor sig ud af deres lejlighed med pakket kuffert. Lisa skygger hende ned til stationen og da mor stiger ombord på en bus til København, ser Lisa lammet til i ly af mørket.

Lisa er den fødte iagttager. Hun elsker nostalgiske krimier om rodløse enspændere i en kynisk verden fuld af tågede gyder. Og da hun samme morgen ser en forskræmt dreng med en meget mystisk opførsel, ved hun, at hun må handle. Hendes tipoldemor var jo trods alt Danmarks første kvindelige privatdetektiv.

Da drengen tilmed bliver efterlyst af politiet, kaster Lisa sig, sammen med sin tro følgesvend, Phillip Marlowe, ud i efterforskningen af drengen Robins forsvinden. For som Marlowe siger: ’Der er intet som en god sag til at glemme kørte busser og for meget føleri’.

Nej, føleriet må Lisa lade sin far om! Og snart er hun i fuld gang med opklaringen af en sag, der kræver, at hun træder ud af skyggerne og gør op med sine indre dæmoner. HVOR TOG ROBIN HEN er en detektivhistorie om ensomhed og om at forlade sin egen Øde Ø og turde at række ud og tage del i den verden, man lever i…
Facts
Gennemsnit vurdering:
Ikke vurderet
Spilleperiode:
20. mar 2024
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
POWER ALLEY
Premiere 23. maj - 23. jun
Live in Turku
Udgivelsesdato 17. maj
OBSESSED
Spilleperiode 18. maj - 1. jun
Hamburg Ballet John Neumeier
Spilleperiode 16. maj - 18. maj