I DAG:
SCENE

SMASK

29. oktober 2021
KAN OPLEVES I ALLERØD

En uromantisk komedie om hjertesorger

SMASK er en tragikomisk forstadsfarce om hvordan hjertesorg, sætter livet i stå for tre vidt forskellige mennesker, som bor i den samme lille efterårsmørke by.

I den lokale latterklub møder vi den unge Ellen, som endnu engang er blevet dumpet, før kærligheden fik lov at spire. Hun har besluttet sig for ALDRIG at forelske sig igen, men så starter Kat i klubben.

I modsatte ende af byen skal lægen Troels være alene for første gang i 30 år, efter konen har pakket sin sidste flyttekasse. Og så endda på Allehelgensaften, hvor mærkeligt udklædte børn bliver ved med at trænge sig på.

Ikke langt derfra forsøger Miriam at være mor til et barn hun bliver mere og mere fremmedgjort over for, midt under en kommune-mæglet skilsmisse. Alle er de slået omkuld af det smask, der rammer, når et menneske du elsker, ikke længere vil have dig.

Det unge instruktørtalent Anastasia Nørlund undersøger med SMASK, hvad der sker med det moderne menneske, når det forlades – hvordan klarer vi det at blive fravalgt, i en verden hvor vi er vant til at få det, vi vil have?

Intet mindre end hele tre fremadstormende dramatikere Zakiya Ajmi (romanen Vulkan), Rasmus Krone og Marie Bjørn (GALATHEA3000) kommer med deres bud i denne sammenflettede multiplotfortælling.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Ikke vurderet
Spilleperiode:
10. nov 2021 - 7. nov 2021
Scene info
Medvirkende: Sara Traore/Rikke Westi, Nana Morks og Henrik Prip.
Instruktør: Anastasia Nørlund
Dramatikere: Zakiya Ajmi, Rasmus Krone og Marie Bjørn
Scenograf: Frederikke Dalum
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
Twain Walking
Udgivelsesdato 12. apr
Vi maler byen rød: The musical
Spilleperiode 4. apr - 27. apr
Sangen om Oda og Anton
Spilleperiode 7. feb - 8. feb
Waiting Places
Spilleperiode 10. feb - 9. mar