I DAG:
SCENE

Andel

1. november 2014
KAN OPLEVES PÅ AARHUS TEATER

Når du køber en andelsbolig, køber du reelt set ikke noget. Det der sker i et “andelsboligkøb” er, at du mod betaling får overdraget en ANDEL af foreningens formue/gæld og som følge af det opnår brugsret til en specifik bolig i foreningen - i juridiske termer også kaldet: EKSKLUSIV BRUGSRET.

I modsætning til en ejerbolig er en andelsbolig en investering i et FÆLLESSKAB. Du har som andelshaver MEDBESTEMMELSE i foreningens anliggender. Beslutninger om foreningens fremtid og drift drøftes ved den årlige generalforsamling, hvor din andel har én stemme - det være sig gældende både i større beslutninger om vedligeholdelse af ejendommen såvel som mindre beslutning om eksempelvis foreningens HUSREGLER. Trives du godt i fællesskab og ønsker du indflydelse og indsigt, er et “andelsboligkøb” muligvis noget for dig. Men valg af en andelsbolig er også valg af en livsstil. Vi bor tæt. Vi opholder os i den samme gård. Vi kan se ind ad hinandens vinduer. Gensidig respekt for hinanden og foreningens regler og åben dialog hvis uenigheder skulle opstå er nøgleord i ethvert godt og givende andelsnaboskab. Vi er et boligfællesskab. Vi har fælles arealer og fælles forpligtelser. Vi har fælles tørrerum og fælles havedag. Og vi har ikke mindst fælles ANSVAR. Men hvordan vi så helt konkret indgår i dette fællesansvar er helt INDIVIDUELT. På den ene side vil vi hinanden og på den anden side, vil vi også bare være os selv.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
15. nov 2014 - 6. dec 2014
Scene info
Tekst Caroline Cecilie Malling
Iscenesættelse Kasper Sejersen
Scenografi Karin Gille
Medvirkende Ulrik Waarli Grimstad / Shelly Levy / Anders Aamodt / Anders Manley / Julie Buch-Hansen / Jens Alexander Kepny Kristensen / David Elnebo Polmer
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
SUPERMAGT
Spilleperiode 12. sep - 2. mar
LAZARUS
Spilleperiode 1. jan
A CLOCKWORK ORANGE
Spilleperiode 25. feb - 4. mar
KOOL KOOL KINA
Spilleperiode 22. feb - 7. mar