I DAG:
SCENE

Super Human

10. april 2018
KAN OPLEVES I ODENSE

En rå og tankevækkende danseforestilling, som stiller skarpt på at redefinere mennesket i nye optimerede udgaver.

Både det overmenneskelige og det ekstremt menneskelige er i fokus, når der hentes inspiration fra transhumanisme, science fiction film, superhelte og opdateret information om videnskabelige forsøg med splejsning mellem hård teknologi og blød biologi.
Forestillingen fusionerer urban dans & cirkus, nykomponeret musik og scenografisk lys.

Next Zone er et dansekompagni som skubber grænserne for, hvad der er muligt for den menneskelige krop og skaber unikke og tankevækkende scenekunstneriske oplevelse,r som tager udgangspunkt i aktuelle emner med rødder i både fortid, nutid og fremtid. Siden 2001 har kompagniets kunstneriske leder og koreograf Lene Boel valgt at arbejde med dansere fra den urbane hip hop scene for at ekspandere kompagniets koreografiske udtryk.

De medvirkende i SUPER HUMAN er hovedsageligt rekrutteret fra det urbane hip hop miljø i Frankrig hvor de er medlemmer af forskellige crews, for hvem det er en sport at kæmpe om, hvem der kan gøre de vildeste moves i en balancering på kanten af, hvad der kropsligt er muligt.

Next Zone blev i 2011 Reumertnomineret for årets bedste danseforestilling med forestillingen TRIBE og igen i 2015 med DREAMTIME.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
7. apr 2018 - 14. apr 2018
Scene info
Ide & koreografi: Lene Boel
Musik: Rex Casswell
Lysdesign: Jesper Kongshaug
Dansere: Mahamadou Gassama, Jason Hodson, Romain Boutet , Stanislav Arnaut, Florie Mongredien,Kenjy Keass, Mario Pounde.

SUPER HUMAN er co-produceret af Next Zone og Teater Momentum
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
TIL UNGDOMMEN
Udgivelsesdato 5. okt
FRIDAS FUCKING JUL
Spilleperiode 3. dec - 13. dec
ENGLE I SNEEN
Spilleperiode 26. nov - 17. nov
VINTERSILHUETTER
Spilleperiode 24. nov - 20. dec