I DAG:
SCENE

Paradis i helvede

29. august 2014
KAN OPLEVES PÅ FRILANDSMUSEET

”Paradis i Helvede” er et krigsdrama om 1. verdenskrig, der lader det groteske møde det følsomme og fabulerende i bedste Dario Fo stil.

Instruktør Peter Darger, er dykket ned i værktøjskassen hos commedia dell´arte, varieteen og det absurde teater, og har skabt en collage af ord, musik og stemninger, der det ene øjeblik leder publikum ned i skyttegravens brutalitet og meningsløshed, og i det næste over i latteren og det ukuelige håb om en bedre verden.

Morten Eisner spiller det lille komiske menneske i det store propagandamaskineri, der som dansksindet sønderjyde indkaldes til tysk krigstjeneste og sendes i krig i 1914 uden at forstå hvorfor, men han er også Sprechstallmeisteren, der overlegent styrer slagets og verdens gang i ”Cirkus Krieg”.

Oplev hvordan Morten Eisner skifter fra naivitet til kynisme ligeså let og ubesværet, som musikerne Jenno og Victor Dickers-Eisner lader musikken fylde teaterrummet. Et rum, hvor Jeppe Eisners maleriske scenografi blotlægger vores alt for menneskelige umenneskelighed.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
10. sep 2014 - 27. sep 2014
Scene info
Sprechstallmeister og soldat/klovn: Morten Eisner
Musikere: Jenno og Victor Dickers-Eisner
Komponist: Jenno
Scenograf: Jeppe Eisner
Tekster: Kåre Bluitgen
Instruktør: Peter Darger
Ide: Morten Eisner og Peter Darger
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun