I DAG:
SCENE

ET JULEEVENTYR

2. november 2018
KAN OPLEVES I AALBORG

Der bliver juleforestilling for hele familien, når vi byder på en af verdens allerførste julehistorier, nemlig Charles Dickens’ Et juleeventyr. Mød den nærige Scrooge, der hader jul, mennesker og livsglæder. Og oplev hvordan han bliver klogere.

Scrooge er en gnier og en ond chef, der ikke under sine ansatte noget. Han vil nemlig hellere spare pengene til sig selv. Og på juleaften viser det sig, at medarbejderne både forventer at få fri og ovenikøbet modtage ekstra betaling. Det er og bliver noget fjol, mener Scrooge og sender dem sent og halvsultne hjem.

Men så hjemsøges Scrooge af tre ånder – fortid, nutid og fremtid, og de tager ham med på en rejse, hvor han ser, lærer og forstår, at intet menneske er alene, og at vi er henvist til at hjælpe hinanden. Ikke mindst med at sikre alle en glædelig jul, med fritid og lidt ekstra i posen.

Dickens’ udødelige fortælling blev udgivet første gang i 1843 og udspiller sig i datidens London, hvor den industrielle revolution buldrede løs på godt og ondt. Og en af de ting, der fulgte med den nye udvikling var julen som vi kender den i dag. Et norsk, kunstnerisk team af instruktør, scenograf og lysdesigner kommer til Aalborg Teater med en ny version af denne klassiske julefortælling. På scenen har vi et hold af vores yngre skuespillerkræfter– med Niels Anders Manley i spidsen som Scrooge.

Anbefales fra 7 år.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
14. nov 2018 - 22. dec 2018
Scene info
Forfatter Charles Dickens
Instruktør Kjersti Haugen
Scenograf Leiko Fuseya
Koreograf Rebekka Lund
Kapelmester Gunhild Kjær
Lysdesigner Ingrid Skanke Høsøien
Lyddesigner Jonas Hvid
Musikere Thomas Hamilton, Lasse B. Sandkamm og Henriette Hansen
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun