I DAG:
SCENE

Evigt solskin

21. november 2015
KAN OPLEVES PÅ TEATER MOMENTUM I ODENSE

Inspirationen til EVIGT SOLSKIN er hentet i vol. 9.0-instruktørens kærlighed til filmmediet og de magiske øjeblikke, som har fanget og fascineret i biografens mørke gennem tiderne.

Jacob Stage: ”Jeg er meget optaget af filmkunstens fortællegreb og dens evne til at springe i tid og rum. Den kvalitet har jeg altid haft lyst til at omsætte til scenekunst. Og det gør vi nu i EVIGT SOLSKIN.”

I EVIGT SOLSKIN mødes fire mennesker – to mænd og to kvinder – til et middagsselskab. Feststemning og smalltalk blander sig med kendte filmsoundtracks og glimt fra fortiden.

Forelskelser og magtkampe bryder ud omkring bordet. Kender de hinanden fra tidligere, og hvem skal først lige til at lære hinanden at kende? EVIGT SOLSKIN bevæger sig ind i fiktionens korridorer for at finde ud af, hvor meget der er roller og spil, og hvor meget der er ægte i vores liv.

EVIGT SOLSKIN byder også på et nyt spændende samarbejde med Det Kongelige Teaters Balletskole. Sammen med Momentums ensemble medvirker fire elever fra balletskolen, som bliver kastet ud i helt andre rammer, end de er vant til.

Forestillingens fire karakterer er ikke de eneste, der mødes om middagsbordet. EVIGT SOLSKIN danner nemlig også rammen om årets teaterjulefrokost på Momentum. Det betyder, at publikum har mulighed for at nyde en lækker buffet i teatersalen i forbindelse med forestillingen.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
25. nov 2015 - 19. dec 2015
Scene info
KONCEPT OG ISCENESÆTTELSE Jacob Stage
MEDVIRKENDE Christian Gade Bjerrum, Anete Jensen, Malte Joe Frid-Nielsen og Xenia Noetzelmann ØVRIGE MEDVIRKENDE (Elever fra Det Kongelige Teaters Balletskole) Anna Gjerløff/ Karla Twile H. Bertelsen, Silje Andersen/ Laura L. H. Svendsen, Johanne Juel Hansen/ Klara Brinck Hecter, Lærke Thestrup Kaack/ Emily Heisterberg
SCENOGRAFI Rikke Juellund
LYSDESIGN Sara Åkerlund Clemmensen
DRAMATURGISK KONSULENT OG TEKSTFORFATTER Ghita Makowska Rasmussen
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
GØR OPRØR, SAGDE HUN, GØR OPRØR
Spilleperiode 1. jun - 5. jun
DU FINDER MIG NEDERST I BUNKEN
Spilleperiode 19. jun - 20. jun
CELESTE
Spilleperiode 18. jun - 19. jun
PLANKEN UD
Udgivelsesdato 11. jun