I DAG:
SCENE

Brødrene Løvehjerte

30. oktober 2015
KAN OPLEVES PÅ ÅLBORG TEATERS STORE SCENE

Tvebak og Jonathan er brødre, og Tvebak er syg og døende. Jonathan trøster ham og fortæller, at han kommer til Nangijala, når han dør. Og her venter kun lykke, fred og fantastiske eventyr. Men Jonathan dør først, og da Tvebak kort efter også dør, opdager han, at han er kommet til Nangijala, hvor Jonathan venter på ham. Men lykken i den underskønne Kirsebærdal er truet af den onde Tengil fra Vildrosedalen. Eventyret bliver en farlig kamp, hvor Tvebak må vokse sig større end sin angst.
Astrid Lindgrens berømte og gribende fortælling bevæger sig mellem det at være barn og at være på vej til at blive voksen; mellem dødens mørke og håbets og modets lys.

Hele familien er inviteret, når to unge, helt nye ensemblemedlemmer gør Tvebak og Jonathan lyslevende på Aalborg Teater. Historien foldes ud med musikere, skuespillere og et indhold som både vækker latter og glæde og gør mennesker i alle aldre klogere på venskab, håb og kærlighed.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
18. nov 2015 - 21. dec 2015
Scene info
Medvirkende: Niels Anders Manley, Jacob Moth-Poulsen, Steffen Berenthz Eriksen, Allan Helge Jensen, Hanne Windfeld, Jørgen W. Larsen, Marie Knudsen Fogh, Caspar Juel Berg, Kasper Dalsgaard
Komponist>Frederik Åkerblom
Instruktør>Minna Johannesson
Scenograf>Eilev Skinnarmo
Lysdesigner>Mårten K. Axelsson
Lyddesigner>Jonas Hvid
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
1945
Spilleperiode 27. feb - 14. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar
ANNA WALK WITH ME
Spilleperiode 4. mar - 18. mar