I DAG:
SCENE

TREKANT

16. august 2021
KAN OPLEVES I BRØNSHØJ

TREKANT er en tværkunstnerisk forestilling, der undersøger spændingsfeltet mellem kropsforskrækkelse og hudsult; mellem hvad der frastøder, og hvad der drager os.

Fire kropsperformere dissekeres og danner udgangspunkt for undersøgelsen i Brønshøj Vandtårns barske indre. Vi ser deres skiftende kroptemperaturer gennem termografisk video, hører vejrtrækninger og kroppens lyde fra vandtårnets søjler og ser deres blod, spyt og sved som mikroorganismer i overdimensionerede petriglas. Til sidst samles kroppene i indelukkede bokse, hvor vi kan studere dem som hele mennesker.

De fire kroppe og deres afsondringer tilhører en balletdanser, en MMA-fighter, en Drag Queen og en Dominatrix, der alle søger at udfordre vores forhold til kroppens grænser, udseende og funktioner.

TREKANT er iværksat af visuel kunstner Mathias Løvgreen, der også har skabt videoværkerne. Kropsperformerne instrueres af koreograf Sebastian Kloborg, og lyduniverset er skabt af lydkunstner Alexander Clerici. Kropsperformerne er alle professionelle udøvere af deres form og halvdelen har tilknytning til det feministiske produktionsselskab Bedside Productions.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
20. aug 2021 - 28. aug 2021
Scene info
Forestilling af Mathias Løvgreen

Drag Queen
: Proxy
Balletdanser: Diana Cuni
MMA-Fighter: Nicolas Dalby
Pro Dominatrix: Cherry Velour

Koreograf: Sebastian Kloborg
Lydkunstner: Alexander Clerici
Visuel kunstner og projektleder: Mathias Løvgreen
Producent: Peter William Friberg Larsen
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
Twain Walking
Udgivelsesdato 12. apr
Vi maler byen rød: The musical
Spilleperiode 4. apr - 27. apr
Sangen om Oda og Anton
Spilleperiode 7. feb - 8. feb
Waiting Places
Spilleperiode 10. feb - 9. mar