I DAG:
SCENE

ATLAS OVER AFSIDESLIGGENDE ØER

22. februar 2019
– Et eventyr om længsel, isolation og håb.
KAN OPLEVES I KØBENHAVN S

Du har sikkert også gjort det, ligesom jeg, da jeg var barn. At åbne et atlas på en tilfældig side eller lade globussen snurre rundt og vælge en destination med lukkede øjne – og forestillet dig, at være en opdagelsesrejsende, der for første gang sætter fødderne på stranden af en ukendt paradisisk ø.

Men findes sådan et paradis? Eller er hele verden ved at løbe løbsk og gå fra forstanden? Får du mere og mere lyst til at lukke af i stedet for at rejse ud, låse dig inde på dit værelse, så du kan blive fri for den daglige strøm af nyheder om krig, klimakatastrofer, dyrplageri, plasticaffald og fremmedhad? Hvorfor er der ingen, der gør noget? Er vi måske alle ved at blive til afsidesliggende øer, uden virkelig kontakt, og uden mod og vilje til at gøre noget – før det er for sent?

Tag med på en dramatisk, billedmættet og musikalsk rejse til alverdens afsidesliggende øer. Mød ensomme polarforskere, fortvivlede skattejægere og efterladte slaver, hils på kloge piger og modige flypionerer, hør om uddøde dyr og vandrende bjerge, det ensomste træ i verden og drengen der drømte et fremmed sprog. Oplev et sandt atlas fyldt med absurd-underfundige historier, sådan som kun virkeligheden kan udtænke dem. Og lad os se om der er håb endnu.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
3. mar 2019 - 17. mar 2019
Scene info
Manuskript og instruktion: Marc van der Velden frit efter Judith Schalansky: Atlas der abgelegenen Inseln © 2009 mareverlag, Hamburg. Dansk oversættelse Anette Petersen © 2014 Forlaget Vandkunsten, København
Musik og komposition: Claus Carlsen
Medvirkende: Lotte Bergstrøm, Jesper Pedersen, Emma Silja Sångren, Claus Carlsen
Projektions- og lysdesign: Flora Pelle Brandt, 4. års elev på den Danske Scenekunstskole
Konsulent projektion og lys: Pernille Plantener Holst
Kostume- og rekvisitdesigner: Frederikke Dalum
Rekvisitør: Therese Annebelle Jensen
Skrædder: Hanne Mørup
Produktionsledelse: Dorthe Schmidt Schou
Afviklingstekniker: Katja Andreassen

ALDERSGRÆNSE
FRA 10 ÅR
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
SUPERMAGT
Spilleperiode 12. sep - 2. mar
LAZARUS
Spilleperiode 1. jan
A CLOCKWORK ORANGE
Spilleperiode 25. feb - 4. mar
KOOL KOOL KINA
Spilleperiode 22. feb - 7. mar