I DAG:
SCENE

Den glade enke

7. december 2017
KAN OPLEVES I ODENSE

Udødelig operette om kærlighedens forviklinger, diplomatiske intriger og økonomiske ambitioner

I denne nyopsætning er handlingen placeret mellem de to verdenskrige i år 1929, året for New York Børsens store krak. En magtfuld våbenfabrikants penge hvidvaskes og forflyttes, alt imens millioner af mennesker er arbejdsløse og sulter, og en hel generation lever i håbløshed og fortabelse. Krig og elendighed står i kontrast til den letlevende atmosfære i magtens glitrende saloner. Operettens musik demonstrerer det i sin folklore, sat over for den mere parisiske og løsslupne musik - Café Maxim er på sit højeste! Samtidig sættes verdensøkonomien over styr og en helt ny samfundsorden etableres gennem udnyttelse og migration i en trampende rytme, hvor hensynet til de svage tilsidesættes i det overordnede politiske spil.

Publikum er inviteret med helt ind i de parisiske saloner: Operasalen vil være stemningsfuldt indrettet med caféborde, så man under forestillingen har mulighed for at nyde sine drikkevarer.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
29. nov 2017 - 20. dec 2017
Scene info
Medvirkende: Mette-Maria Øyen, Thomas Storm, Jesper Buhl, Kiki Brandt, Mathias Hedegaard, Anders Skov Madsen

Komponist: Franz Lehár

Iscenesættelse: Daniel Bohr
Scenograf: Rikke Juellund

Musikere: Jacob Beck, Astrid Mikaelyan, Kirstine Elise Pedersen
Kor: Anette Signe Pedersen, Charlotte Haugaard, Louise Pape, Sofia Frandsen Warden, Lykke Appelon Illkjær, Jonathan von Schwanenflügel, Andreas Bigom, Rasmus Tofte Hansen, Simon Valentin

Lysdesign: Súni Joensen
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun