I DAG:
SCENE

UDVANDRERNE

8. november 2018
— rørende skæbnefortællinger i ord, sang og musik
KAN OPLEVES I KØBENHAVN

Fattigdom, krig, forfølgelse, kærlighed og eventyrlyst har til alle steder og til alle tider ført mennesker ud på rejse. Nogle rejser har ført mennesker til Danmark.

Udvandreren er gæstearbejderen, der søgte arbejde og muligheder i et nyt land med en fremmed kultur, et uforståeligt sprog og sære skikke. Udvandreren er også den politisk forfulgte, der søgte friheden til at tro og mene, hvad hun ville. Udvandreren er også ham som kærligheden trak så stærkt i, at han gik om bord på et skib og sejlede over Atlanten. Og udvandrerne er de børn og voksne, der som familie flygtede fra nazisterne til Sverige, men på vejen strandede i Danmark.

I »Udvandrerne« oplever vi disse knusende, ubegribelige og betagende skæbnefortællinger. Fortællinger om mennesker, der turde tage springet. Beretninger om mennesker, der gav fanden i det liv, de lagde bag sig. Historier om mennesker der bad til, at det var rejsen, der ikke bare ville ændre deres, men deres børn og børnebørns liv. »Udvandrerne« er historier om mennesker, der alle rejste af lyst eller nød – drevet af én drøm. Drømmen om et andet liv. »Udvandrerne« er drømmene fortalt i ord, toner og klange, baseret på interview med udvandrere.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
14. nov 2018 - 10. dec 2018
Scene info
Medvirkende Josephine Raahauge, Wahid Sui + Marie Louise von Bülow
Iscenesætter Sandra Yi Sencindiver
Komponist Marie Louise von Bülow
Dramatiker Julie Petrine Glargaard
Scenograf Mona Møller Schmidt
Lysdesign Martin Danielsen
Lydkonsulent Emil Sebastian Bøll
Producent Christine Worre Kann
Idé & koncept danskdansk

 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun