I DAG:
SCENE

RONJA RØVERDATTER

12. august 2019
KAN OPLEVES I AALBORG

Eventyrlig familieoplevelse

Ronja Røverdatter er en eventyrlig fortælling om venskab og mod, om frygt og kærlighed og om rejsen fra barn til voksen i en skov fyldt med grådværge, skovhekse og rumpenisser. I vores opsætning af Ronja Røverdatter tog Ronja og hendes ven Birk både børn og voksne med storm, da de med et spring over Helvedesgabet besejlede deres venskab og begravede tidligere tiders fjendskab.

Nu er Ronja, Birk, Mattis, Lovis og alle de andre figurer fra Astrid Lindgrens univers tilbage i genopsætningen af succesforestillingen fra 2016.

“Den nat Ronja blev født buldrede tordenen over bjergene, det var en uvejrsnat, der fik al troldtøj, som holdt til i Mattisskoven, til forskræmt at krybe ned i deres huler og skjulesteder, kun de onde skovhekse elskede uvejr højere end nogen anden slags vejr og fløj hylende og skrigende rundt om røverborgen på Mattisbjerget”.

Således starter Astrid Lindgrens Ronja Røverdatter, en fantastisk og kærlig fortælling om røverbørnene Ronja og Birk, der fødes ind i hver deres røverslægt. Om deres frie liv i de vilde skove og om hvordan deres venskab stopper krigen mellem to rivaliserende røverslægter.

Tag hele familien med til denne eventyrlige og visuelt dragende udgave af Astrid Lindgrens elskede klassiker.

Anbefales fra 7 år.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
17. aug 2019 - 19. okt 2019
Scene info
Medvirkende: Ena Spottag, Niels Anders Manley, Hanne Windfeld, Steffen Berenthz Eriksen, Patrick Baurichter, Marie Knudsen Fogh, Jakob Hannibal, Jørgen W. Larsen, Nanna Skaarup Voss, Caspar Juel Berg, Camilla Gjelstrup og Anders Vølpert Momme

Forfatter: Astrid Lindgren
Instruktør: Kristina Kjeldsberg
Scenograf: Aleksander Orlov og Irina Cherednikova
Kapelmester: Gunhild Kjær
Lysdesigner: Stine Fumz
Lyddesigner: Jonas Hvid
Musikere: Jacob Rose, Niels Rose og Lasse Sandkamm
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
POWER ALLEY
Premiere 23. maj - 23. jun
Live in Turku
Udgivelsesdato 17. maj
OBSESSED
Spilleperiode 18. maj - 1. jun
Hamburg Ballet John Neumeier
Spilleperiode 16. maj - 18. maj