I DAG:
SCENE

Far

23. september 2012
-har du styr på det?
KAN OPLEVES PÅ BELLEVUE TEATRET I KLAMPENBORG

Fra den 28. september, går Anders W. Berthelsen på scenen med en personlig og humoristisk forestilling. I dette onemanshow sat i teaterrammer, fortæller Anders W. Berthelsen hudløst ærligt og humoristisk om sin egen livsændrende oplevelse af at blive far.
Manuskriptets grundidé kommer fra Bjarni Thorsson, han har skrevet det oprindelige manuskript ”The Dad” som er blevet spillet med stor succes i over 20 lande.
I Danmark har Carsten Bang oversat og derefter, i samarbejde med Niclas Bendixen og Anders W. Berthelsen, bearbejdet manuskriptet og gjort det til Anders’ egen historie.
Situationerne bliver sat på spidsen og twistet, men grundessensen er ganske sand, både kvinder og mænd, ja alle som er eller kender en far vil kunne nikke genkendende med glæde og krummede tæer.
Instruktør Niclas Bendixen og Anders W. Berthelsen har sat sig for at vende blikket indad, helt derind hvor det groteske, det grimme og det utilstrækkelige sidder og griner ad en - derinde har de fundet et hylende morsomt og hudløst ærligt farmenneske.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
28. sep 2012 - 13. okt 2012
Scene info
Instruktion: Niclas Bendixen
Tekst: Bjarni Haukur Thorsson
Oversat og bearbejdet af: Anders W. Berthelsen, Niclas Bendixen, Carsten Bang
Design: Michael Fut Radl
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
1945
Spilleperiode 27. feb - 14. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar
ANNA WALK WITH ME
Spilleperiode 4. mar - 18. mar