I DAG:
SCENE

Romeo og Julie

8. september 2012
Den største kærlighedshistorie nogensinde
KAN OPLEVES PÅ FOLKETEATRET.DK'S TURNÈSCENE I KØBENHAVN

Shakespeares udødelige tragedie om Romeo og Julie er over hele verden blevet sy-nonym med den store, ægte og rene kærlighed. En kærlighed så stærk, at den tør alt.
Ved første blik forelsker Romeo og Julie sig. Men Romeo er en Montague og Julie en Capulet. De to slægter ligger i voldsom strid med hinanden og vil aldrig tillade Romeo og Julies kærlighed. Samtidig er Julie lovet væk til en ung adelsmand ved navn Paris, og brylluppet skal snart finde sted. Munken Lorenzo finder på en udvej. Han giver Julie en flaske med sovemedicin, som gør, at hun falder i en dødlignende søvn og på den måde kan undgå sit bryllup med Paris. Når hun er bisat i Capuletternes gravkammer, vil hun efter 42 timer vågne op igen. Lorenzo vil give Romeo besked, så han kan hente hende, og de sammen kan flygte.
Det er en farlig plan, og farlige planer har det med at gå galt …

Shakespeare skrev tragedien i 1594, og Folketeatrets forestilling er skabt med respekt for den klassiske tekst i en iscenesættelse, som går lige til hjertet. I hovedrollerne som Romeo og Julie ses Anders Juul og Neel Rønholt.
Se den og tag dine store børn eller børnebørn med, så de kan få lov til at opleve verdens største kærlighedshistorie.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
21. sep 2012 - 9. nov 2012
Scene info
INSTRUKTION og BEARBEJDELSE: Jens August Wille
MEDVIRKENDE: Anders Juul, Neel Rønholt, Ditte Gråbøl, Henrik Birch, Julie Carlsen, Søren Hauch-Fausbøll, Peder Holm Johansen, Benjamin Kitter, Thomas Jacob Clausen, Jon Lange, Nikolaj Bjørn-Andersen, Peter Pilegaard
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
DEN TID. DEN SORG
Udgivelsesdato 14. mar
SALT
Spilleperiode 18. mar - 30. mar
FRIHED.SEX.LÆNGSEL
Spilleperiode 15. mar - 11. apr
ERHARD MOD MONOPOLET
Spilleperiode 22. mar - 9. maj