I DAG:
SCENE

DØD OVER ELITEN

20. januar 2019
KAN OPLEVES I ODENSE på Odense Teater

Det er valgår, og fronterne er trukket skarpt op. Odense Teater er lejet ud til tv-showet, Den Store Valgaften, hvor statsministerkandidaterne konfronterer hinanden. Steffen Kramnietzche er socialist med en grøn profil og tror på fordelingspolitik, ligestilling og at uddannelse er et afgørende fundament for demokratiet. Bent Jensen er nationalborgerlig og kan se, at der er sket et skred i Danmark.

Urolighederne fra venstre-/højrefløjsdemonstrationer har også spredt sig ud gennem hele landet. Magthaverne har igen og igen tilgodeset sig selv og politikerleden er vokset. Folket har fået nok af de belærende pegefingre, der fortæller dem, hvad de skal gøre for samfundet. Folket vil have magten tilbage, og Danmark er på randen af et socialt kollaps!

Forestillingen er et snit ned igennem en allerede splittet verden. Hvad sker der, når folket har taget magten og skubbet eliten i baggrunden. En modstandsbevægelse er nødvendig.

Odense Teater erklærer DØD OVER ELITEN.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
30. jan 2019 - 2. mar 2019
Scene info
MEDVIRKENDE
Benjamin Kitter, Meike Bahnsen, Mikkel Bay Mortensen, Louise Davidsen, Githa Lehrmann, Klaus Bondam, Klaus T. Søndergaard, Peter Gilsfort, Kristoffer Helmuth, Peter Høgsbro, Haesam Jakir, Mette Kjeldgaard Jensen, Freja Klint Sandberg, Line Vejgaard Kjær og Amalie Marstrand.
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
RÆDSEL
Spilleperiode 21. feb - 21. mar
FORBRYDELSE OG STRAF
Spilleperiode 12. feb - 29. feb
DIT LORTE MIT SHOW
Spilleperiode 15. feb - 7. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb