I DAG:
SCENE

Den gode vilje

8. september 2017
KAN OPLEVES I AARHUS

Hvor meget vil du ofre for din elskede? Hvor langt vil vi gå for hinandens lykke?

DEN GODE VILJE er et ætsende kærlighedsdrama i den stort anlagte Ingmar Bergman-tradition, vi kender fra ”Fanny og Alexander”.

Den fattige teolog Henrik falder for den forkælede overklassepige Anna. Det ulige par rejser til en lille udørk i Nordsverige, hvor Henrik får job som præst, og her gifter de sig. Men ægteskabet er fra starten fyldt med konflikter, og snart folder skæbnens blomst sine giftige blade ud.

”For det gode, som jeg vil, det gør jeg ikke, men det onde, som jeg ikke vil, det gør jeg.” Disse ord fra Det Nye Testamente lyser i de gnister, som Henrik og Annas stærke temperamenter får til at springe. Frit udfoldet i et felt af tro og trods, selvretfærdighed og forfængelighed, egoisme og skjulte dagsordener.

DEN GODE VILJE bygger på den verdensberømte Ingmar Bergmans romanbiografi om hans forældres møde, forelskelse og ægteskab. Den blev filmatiseret af Bille August i 1991 og indbragte ham året efter en Guldpalme i Cannes.

Mathias Flint og Anne Plauborg står som Henrik og Anna i spidsen for Aarhus Teaters ensemble, der sættes i scene af tidligere skuespilchef på Det Kongelige Teater Emmet Feigenberg.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
16. sep 2017 - 21. okt 2017
Scene info
Medvirkende: Mathias Flint, Anne Plauborg, Bue Wandahl, Inge Sofie Skovbo, Nanna Bøttcher, Kim Veisgaard, Christian Hetland, Maria Buch Cordsen

Af: Ingmar Bergman
Dramatiseret af: Cecilie Ølveczky og Eirik Stubø
Iscenesættelse: Emmet Feigenberg
Scenografi: Steffen Aarfing
Pianist: Pojken Flensborg
Lysdesign: Mikael Sylvest
Lyddesign: Kim Engelbredt
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
TIL UNGDOMMEN
Udgivelsesdato 5. okt
FRIDAS FUCKING JUL
Spilleperiode 3. dec - 13. dec
ENGLE I SNEEN
Spilleperiode 26. nov - 17. nov
VINTERSILHUETTER
Spilleperiode 24. nov - 20. dec