I DAG:
SCENE

Jeg hører stemmer

7. november 2015
KAN OPLEVE PÅ TEATER KATAPULT I ÅRHUS

Terror i København. Muhammedtegninger. Islam. Ytringsfrihed. Verden omkring os brager. Men hvad er det der afgør, hvem vi er og hvad vi mener?

I forestillingen JEG HØRER STEMMER fortæller den dansk-egyptiske multikunstner Zaki sin personlige historie om at være splittet mellem to nationale tilhørsforhold i en verden hvor en retorik om ‘dem’ og ‘os’ præger den offentlige debat. Zaki er født og opvokset i Danmark og har levet det meste af sit liv hér. Han har holdninger og kan se de aktuelle problemstillinger med et dobbeltblik. Han er en del af den yngre generation af danske kunstnere med en blandet baggrund, der på egen krop har følt konsekvenserne af den offentlige debat om fremmedfjendskhed, islam og terrorisme. Han er et hverdagsvidne og det giver hans skarpe og forfriskende meninger vægt.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
25. nov 2015 - 26. nov 2015
Scene info
JEG HØRER STEMMER er med og af Zaki Youssef. Sammen med musikeren og komponisten Turkman Souljah har han skrevet nye sange til forestillingen, der er en blanding af koncert, monologer og stand-up, og som vil danne ramme om et både humoristisk og alvorligt billede af de nye stemmer i Danmark.
Instruktion CHRISTIAN LOLLIKE
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
FORBRYDELSE OG STRAF
Spilleperiode 12. feb - 29. feb
DIT LORTE MIT SHOW
Spilleperiode 15. feb - 7. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
INFLUENCER INFLUENZA
Spilleperiode 6. feb - 14. mar