I DAG:
SCENE

Dig og mig - putting it together

30. august 2015
KAN OPLEVES PÅ FOLKETEATRET I GRØNDALSCENTRET

Vi inviterer til en festlig og elegant aften med fyldte drinksglas – i musikalsk selskab med Preben Kristensen, Betty Glosted, David Owe, Charlotte Guldberg og Peter Pilegaard.

DIG OG MIG – Putting it together er en festforestilling med sange, skrevet og komponeret af en af vor tids største musical-komponister, Stephen Sondheim. Forestillingen består af numre fra forskellige musicals, sammensat så indholdet danner en fortælling om kærlighedsrelationer.

Der mixes både drinks og følelser under et cocktail party hos et velhavende, midaldrende par, der synes at have styr på tilværelsens materielle goder, men mindre styr på at pleje deres – efterhånden sølvbryllupstrætte – kærlighed. Den ene drink afløser den anden, og de bliver mere og mere åbenhjertige om det svære i at fastholde passionen; om kedsomhed i sengen og lysten til andre partnere; om det svære ved at acceptere, at man bliver ældre, og om behovet for at finde ud af om de stadig elsker hinanden.

Det yngre par mødes, forelsker sig, kommer i tvivl om de skal binde sig og sige farvel til singleliv og den frihed, det indebærer; for hvordan kan man være sikker på, at man har fundet den rigtige, og hvordan kan drømmene stå mål med virkeligheden?
Forholdet mellem kærlighed, ejerskab og kunsten at sætte hinanden fri afbalanceres, og både det unge og det ældre par ender med at turde vælge hinanden.DIG OG MIG – Putting it together er en hyldest til kærligheden, livet og musikken.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
16. sep 2015 - 21. nov 2015
Scene info
INSTRUKTION: Kim Lundsgaard Nielsen
SCENOGRAFI: Sara Vilslev
KOREOGRAFI: Jeanette Binderup-Schultz
KAPELMESTER: Jakob Lindbirk
OVERSÆTTELSE: Trine Dansgaard
MEDVIRKENDE: Preben Kristensen, Betty Glosted, David Owe, Charlotte Guldberg, Peter Pilegaard m.fl.

 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
GANLØSE REVYEN 2022
Spilleperiode 12. jun - 26. aug
HVORFOR MIG?
Spilleperiode 8. okt - 6. nov
SUGAR
Spilleperiode 4. maj - 4. jun
DIVA
Spilleperiode 21. apr - 7. maj