I DAG:
SCENE

Larm i kulissen

4. september 2017
KAN OPLEVES I AALBORG

Det er ikke let at lave teater, slet ikke komedier. Men det kan være ustyrligt morsomt at se på, når nogen mislykkes med at spille komedie, og det er netop hvad man får mulighed for i Larm i Kulissen, hvor vi følger en engelsk teatertrup og dens genvordigheder med at indøve og opføre den middelmådige farce Klædt af til skindet.

Vi møder skuespillerne til generalprøven, og her prøver instruktøren desperat at få dem til at huske replikker, stikord, ind- og udgange, og ikke mindst rekvisitter, heriblandt mange tallerkener med sardiner.

Han driver skuespillere, teknikere og sig selv til totalt vanvid. Nogle uger senere oplever vi stykket fra kulissen; kærlighedsaffærer, jalousi og alkohol trænger sig på, imens forestillingsleder og regissør fortvivlet forsøger at få forestillingen afviklet. Til sidst oplever vi forestillingen som publikum, og det bliver tydeligt, at kaosset i kulissen nu også har bredt sig til scenen. Skuespillerne forsøger at dække over kaosset, men inden længe bliver de tvunget til at forlade stykkets plot og improvisere efter bedste evne.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
8. sep 2017 - 7. okt 2017
Scene info
Medvirkende: Niels Anders Manley, Jacob Moth-Poulsen, Steffen Berenthz Eriksen, Jakob Hannibal, Caspar Juel Berg, Marie Knudsen Fogh, Ena Spottag, Kristine Elmedal Johansen, Bolette Nørregaard Bang

Forfatter: Michael Frayn
Instruktør: Anja Behrens
Scenograf: Nathalie Mellbye
Lysdesigner: Kasper Daugberg
Lyddesigner:Jonas Hvid
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
KALINKA - PLEJER ER DØD
Spilleperiode 22. sep - 2. okt
VINDEN I PILETRÆERNE
Spilleperiode 13. sep - 26. okt
STRONG ENOUGH
Spilleperiode 16. sep - 19. okt
BAKING RACE
Spilleperiode 9. sep - 25. sep