I DAG:
SCENE

Gaudium

12. april 2015
KAN OPLEVES PÅ KBH'S UNIVERSITET PÅ AMAGER

Musicalen Gaudium fortæller historien om Laetus' rejse til verdens lykkeligste by, hvor han ivrigt søger jobbet som mundharmonikamager i håbet om at imponere en pige fra sin hjemby.
Alt ser umiddelbart ud til at lykkes, men det er som om, at der er noget, som ikke helt stemmer. Hvorfor er alle egentlig så lykkelige?

"Gaudiums koncept startede med idéen om hele nutidens debat om lykke, om hvad lykke egentlig er og hvordan vi som mennesker håndterer det ’at være lykkelig’ - hvad vil det sige for os? Det interessante, for mig, er hvordan vi udstiller denne ’lykkelighed’ udadtil. En undren hos mig er hele skyggesiden af denne lykkelige verden, og hvad den egentlig rummer på bagsiden."
- Henriette Moth (Dramatiker)

Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
16. apr 2015 - 18. apr 2015
Scene info
IKK-musicalen er et projekt skabt fra bunden af de studerende på tværs af årgange og fag på In¬stitut for Kunst- og Kulturvidenskab. De studerende bruger og udvikler deres faglige kom¬petencer i samarbejdet i processen og i udførslen af musicalen. Foreningen har til formål at give de involverede studerende en mulighed for at arbejde med, og afprøve de teorier, som læres i under¬visningen. Herved skabes faglig erfaring inden for de mange forskellige områder og kulturcentre på instituttet, som kan skrives på de studerendes CV, og dermed forberede og hjælpe de studerende vi¬dere ud på arbejdsmarkedet.
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
TIL UNGDOMMEN
Udgivelsesdato 5. okt
FRIDAS FUCKING JUL
Spilleperiode 3. dec - 13. dec
ENGLE I SNEEN
Spilleperiode 26. nov - 17. nov
VINTERSILHUETTER
Spilleperiode 24. nov - 20. dec