I DAG:
SCENE

Bastard

8. september 2012
KAN OPLEVES I FÆLLEDPARKEN

Waage Sandø spiller hovedrollen som faderen, der har et anstrengt forhold til sine voksne børn og deres partnere. Efter mange år uden kontakt, får de alle pludselig en invitation fra faderen om at samles på hans ø. Da sønnerne og datteren finder ud af at de faktisk er inviteret til faderens fortstående bryllup, og hvem det er faderen skal giftes med, indledes et meget destruktivt opgør – om svigt, jalousi, grådighed, længsler og kærlighed.

Musikken er komponeret af vores egen verdensstjerne Cæcilie Norby, der sammen med Lars Danielsson har skabt et helt nyt musikværk indspillet med bl.a. DR UnderholdingsOrkestret.

BASTARD – en familiesaga er instrueret af Nordens mest eftertragtede og unge instruktører Gísli Örn Garðarsson fra det prisbelønnede kompagni VESTURPORT, som i sæson 10/11 vandt en af teaterverdenens fineste priser; The European Theatre Prize som årets teater 2011.

Scenografien er skabt af den unge islændig Börkur Jónsson, en scene ”in round” så publikum sidder rundt om forestillingen. Forestillingen spiller i Nordens største teatertelt.

Manuskriptet er skrevet af den amerikanske og Oscarnomineret film-manuskriptforfatter Richard LaGravenese, kendt fra ”The Fisher King” og ”Broerne over Madison County” i tæt samarbejde med Gísli Örn Garðarsson.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
7. sep 2012 - 23. sep 2012
Scene info
Medvirkende: Waage Sandø, Pauli Ryberg, Charlotte E. Munksgaard, Birgitte Prins, Ellen Fosti, Frederik Gunnarsson, Ólafur Darri Ólafsson, Víkingur Kristjánsson, Jóhannes Níels Sigurðsson &
Jóhanna Vigdís Arnardóttir.
Instruktør: Gísli Örn Garðarsson

Forestilllingen spilles på svensk, dansk & Islandsk og oversættes til dansk på 8 store skærme i teltet samt at du kan downloade en oversættelses App til din egen medbragte Smartphone
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
LAZARUS
Spilleperiode 1. jan
A CLOCKWORK ORANGE
Spilleperiode 25. feb - 4. mar
KOOL KOOL KINA
Spilleperiode 22. feb - 7. mar
DØDSBO PÅ PLEJEMARKEN
Spilleperiode 27. jan - 15. mar