I DAG:
SCENE

Feral

15. februar 2015
KAN OPLEVES I PRØVEHALLEN I KØBENHAVN

En lille prisvindende perle af en dukke-animations-forestilling, inspireret af optøjerne i London i 2011. I en forrygende kombination af dukketeater, film og lyd, skabes (og destrueres) fortællingens univers ”live” for øjnene af publikum. Åbningen af Supercade, et sjælløst casino i en lille by ved kysten, bringer ikke den velstand, som byens beboere var blevet lovet. I stedet resulterer åbningen i butikslukninger, forfald og eskalerende vold. Hele dette scenarie udspiller sig for publikum på en måde, som det aldrig er set før.
Dette blændende opfindsomme stykke præsenterer urolighed som et symptom på offentlig politik, som sætter profit foran samfundet som en helhed. I en verden hvor blandede medier møder musik og dukketeater skaber fem bemærkelsesværdige performere en hel verden fra bunden, før de langsomt udsletter den for vores øjne.
En helt igennem overvældende forestilling, der har vundet den eftertragtede pris ’The Scotsman Fringe First’ på verdens største teater-festival Edinburgh Festival Fringe.
Feral blev oprindelig udviklet og støttet af det skotske nationalteater.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
26. feb 2015 - 28. feb 2015
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun