I DAG:
SCENE

Underkastelse

13. marts 2018
KAN OPLEVES I KØBENHAVN

Efter Houellebecqs kontroversielle roman
Paris 2022. Litteraturprofessoren François lever et liv med færdigretter, YouPorn og halvdesperate forhold til yngre kvindelige studerende. Men et præsidentvalg vender op og ned på professorens liv. Frankrig får sin første muslimske præsident, og han indfører en blid udgave af sharia.

Efterhånden begynder det franske samfund at ændre sig: Kvinderne bliver tvunget til at trække sig fra arbejdsmarkedet, arbejdsløsheden falder markant, de universitetsansatte konverterer under let pres til islam – og François bliver tvunget til at se på samfundets kultur og dogmer med helt nye øjne.

UNDERKASTELSE konfronterer os med spørgsmålet om, hvorvidt det vestlige samfund er blevet så spirituelt fattigt og depressivt, at frihed handler om retten til at købe en mikrobølgeovn. Er disse såkaldte demokratiske værdier i dag kun døde tomme fraser, som er lette at tilpasse et mageligt liv, hvor forbrug er blevet den vigtigste religion?

Oplev Lars Brygmann i en åndeløs monolog, baseret på Houellebecqs provokerende og humoristiske fortælling om den vestlige verdens menneskelige og moralske sammenbrud.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
17. mar 2018 - 7. apr 2018
Scene info
En monolog med: Lars Brygmann
Tavst kvindekor: Ane Carlsen, Josefine Edstrand, Mille Lindberg Hansen, Astrid Lindhardt Iversen, Lucie Köther, Narges Momtaz, Line Fisker Nielsen, Maia Bjerg-Schøning

Instruktion: Anja Behrens
Dramatiseret af: Anja Behrens
Efter roman af: Michel Houellebecq
Dramaturg: Karen-Maria Bille
Scenografi: Nathalie Mellbye
Komponist: Ida Jacobsen
Instruktørassistent: Ditte Johanne Krogh Bertelsen
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
GANLØSE REVYEN 2022
Spilleperiode 12. jun - 26. aug
HVORFOR MIG?
Spilleperiode 8. okt - 6. nov
SUGAR
Spilleperiode 4. maj - 4. jun
DIVA
Spilleperiode 21. apr - 7. maj