I DAG:
SCENE

Overload

17. oktober 2014
KAN OPLEVES PÅ VÆRKSTEDET ODENSE TEATER

Stress er blevet en folkesygdom. Medarbejdere møder i hemmelighed på arbejde om søndagen, går til coach, psykolog og fitness for at følge tidens krav. Masser af mennesker går ned med stress. Hvad er det, der sker?

Vi kender alle de fine buzzwords som: strategi, strukturændring, mission, vision, MUS, team, fleksibilitet og mobilitet. Ord, der er sat i verden for at give den enkelte medarbejder medansvar og mulighed for udvikling. Men hvad sker der, når grænserne for ansvar og privatliv viskes ud, og forandringerne på vores arbejdspladser ingen ende vil tage?

Odense Teater har talt med en række fynboer, som har ramt stress-muren. Ud fra deres historier har instruktør Liv Helm og komponist Matilde Böcher skabt en moderne fortælling, der bedst kan beskrives som en montage, der dels bruger kor, lyde, stemmer og skuespillernes kroppe til at tage publikum med på en fantasifuld rejse igennem stressens natur og dens årsager.

OVERLOAD er et requiem. Traditionelt set er en requiem en dødsmesse for de afdødes sjæle, der skal finde finde fred. I OVERLOAD skaber komponist Matilde Böchers et requiem, der skal give de stressramte sjæle ro.

OVERLOAD bliver en anderledes teateroplevelse med et rum, der med over 50 højttalere kan tale af sig selv, samtidig med at forestillingens tre skuespillere Sofia Saaby Mehlum, Mikkel Bay Mortensen og Peder Holm Johansen spiller aktivt med. Med vedkommende historier om faresignaler og konsekvenser af stress gør OVERLOAD dig klogere på stressens natur.

OVERLOAD er første forestilling i en serie, hvor borgerne bliver inddraget i en teaterproduktion. Senere på sæsonen vil der dukke endnu en såkaldt ”Borgernes Scene” produktion op på Odense Teater. Mere herom senere.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
30. okt 2014 - 20. nov 2014
Scene info
Iscenesættelse Liv Helm
Komponist Matilde Böcher
Medvirkende Sofia Saaby Mehlum, Mikkel Bay Mortensen, Peder Holm Johansen

 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
TIL UNGDOMMEN
Udgivelsesdato 5. okt
FRIDAS FUCKING JUL
Spilleperiode 3. dec - 13. dec
ENGLE I SNEEN
Spilleperiode 26. nov - 17. nov
VINTERSILHUETTER
Spilleperiode 24. nov - 20. dec