I DAG:
SCENE

UPROAR!

17. september 2017
KAN OPLEVES I KØBENHAVN

For 100 år siden gik dadaisterne gik amok i Zürich, og i oktober 1917 fandt den russiske revolution sted.

Disse hhv. kunstneriske og politiske revolutioner har inspireret scenekunstensemblet Livingstones Kabinet til musikforestillingen UPROAR!

Ensemblet mener nemlig, at tiden er inde til endnu et oprør, - et kunstnerisk oprør mod tiden.
Både mod den faktiske tid, timerne og minutterne, der kontrollerer vores liv, men også mod tidsånden og vores politiske samtid.

I 1917 gik ”et spøgelse igennem Europa”, og her i 2017 vil ånden fra DADA blive vækket til live på scenen i Warehouse9 i Den Brune Kødby på Vesterbro.

Her vil Livingstones Kabinet råbe op og ægge til nyt oprør. Oprør mod tidens neoliberalistiske tendenser og mod den kommercialisering, der gennemsyrer vores tid, helt ind i de mellemmenneskelige relationer.

De vil gøre det med sang, musik og dadaistisk larm i en humoristisk, gakket og politisk cabaretforestilling, hvor arven fra DADA tages op og foldes ud i nye udtryk anno 2017.
Med UPROAR! inviterer Livingstones Kabinet til en timeout, hvor de sammen med publikum vil hylde fantasien, det skæve og vil indgyde nyt håb for, at vi kan vælge nye veje, vores egne veje og blive fri til at være præcis dem, vi er.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
23. sep 2017 - 14. okt 2017
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
Twain Walking
Udgivelsesdato 12. apr
Vi maler byen rød: The musical
Spilleperiode 4. apr - 27. apr
Sangen om Oda og Anton
Spilleperiode 7. feb - 8. feb
Waiting Places
Spilleperiode 10. feb - 9. mar