I DAG:
SCENE

HANS OG GRETE

21. januar 2020
KAN OPLEVES I AALBORG

Søde sager og snedige børn

Når børn sættes på prøver i eventyr kan de klare alt – selv en ond heks, der lokker med sukker og pandekager. Brdr. Grimms eventyr om Hans og Grete er en stærk og vidunderlig historie for børn om børn, der klarer selv de største prøvelser.

Historien er i sin enkelthed grusom. Fattigdommens nød (og en ond stedmoder) får en far til at sende sine to børn ind i den store, mørke skov. Og det er ikke meningen, de skal komme ud igen, for han har ikke råd til at brødføde dem. Skoven gemmer på både pandekagehus og heks. Men heldigvis er Grete både god og handlekraftig.

Efter succesopsætningen af H. C. Andersens forrygende eventyr ‘Fyrtøjet’ kommer instruktør Martin Nyborg, scenograf Mari Lassen Kamsvaag og koreograf Kasper Ravnhøj tilbage til Aalborg Teater for at skabe en ny stor oplevelse for børn over børneklassikeren ‘Hans og Grete’. Med Martin Nyborg, hans kunstneriske team og de vidunderlige skuespillere fra teatrets ensemble glæder vi os til at præsentere en børne- og skoleforestilling, som taler klart og med varme til alles hjerter.

Anbefales fra 5 år.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
23. jan 2020 - 14. mar 2020
Scene info
MEDVIRKENDE
Mette Klakstein
Østen Borre Simonsen
Karla Rosendahl Rasmussen
Caspar Juel Berg
Jørgen W. Larsen

Forfatter
Brødrene Grimm

Instruktør
Martin Nyborg

Scenograf
Mari Lassen Kamsvaag

Koreograf
Kasper Ravnhøj

Lysdesign
Mia Willett

Lyddesign
Kristian Berg
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
POWER ALLEY
Premiere 23. maj - 23. jun
Live in Turku
Udgivelsesdato 17. maj
OBSESSED
Spilleperiode 18. maj - 1. jun
Hamburg Ballet John Neumeier
Spilleperiode 16. maj - 18. maj