I DAG:
SCENE

Dig og mig for altid

5. april 2016
KAN OPLEVES PÅ ÅRHUS TEATERS STORE SCENE

Ikke siden 80’erne har dansk pop haft så meget medvind og optur, som i de sidste ti års tid. Aarhus Teater og Aveny-T skruer op for festen og fællesskabet og fejrer dansk musik med et brag af en musikforestilling. Sammen med et hold af sangere, skuespillere og musikere giver vi dig en morsom og rørende forestilling om drømme og kærlighed – om sammenhold og venskab. Kom og drøm med til de sange, du elsker at høre og synge med på.

DIG & MIG FOR ALTID er en musical, hvor vi kommer omkring alle de store begivenheder og de største følelser der er i et menneskes liv. Det bliver en aften med drømme, varme, genkendelighed og sammenhold.

En kirke rummer meget: De store følelser, de store begivenheder og de store selviscenesættelser. Ind og ud af kirkerummet kommer et væld af mennesker med stærke følelser, store drømme og en sang i deres hjerter. Bruden, der tænker mere på kjoler end den mand hun skal giftes med; Barnedåbsgæsterne, der gør døbefonden til genstand for det store selfie-show og straffefangen, som afholder en noget utraditionel begravelse for sin ekskæreste.

DIG & MIG FOR ALTID er en humoristisk, rørende og iørefaldende musical om, hvor langt vi vil gå, for dem vi elsker.Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
1. apr 2016 - 7. maj 2016
Scene info
Instruktør Kenneth Kreutzmann
Manuskript Ida Maria Rydén og Kenneth Kreutzmann
Scenografi og kostumedesign Rikke Juellund
Arrangement og kapelmester Joakim Pedersen
Medvirkende Lars Bom, Mads Hjulmand, Niels HP, Pernille Højmark, Line Krogholm, Mikala Bosetti, Joakim Pedersen, Minh Le Shingara, Veronika Krøll Voetmann


 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
TIL UNGDOMMEN
Udgivelsesdato 5. okt
FRIDAS FUCKING JUL
Spilleperiode 3. dec - 13. dec
ENGLE I SNEEN
Spilleperiode 26. nov - 17. nov
VINTERSILHUETTER
Spilleperiode 24. nov - 20. dec