I DAG:
SCENE

SNEFALD

2. november 2019
KAN OPLEVES I ODENSE

ET MUSIKALSK OG HJERTEVARMT JULEEVENTYR OM AT FINDE SIG SELV OG FØLE SIG HJEMME, HVOR MAN ER

Goooodmorgen Snefald, gjalder det hver morgen ud i julemandens magiske rige, Snefald, hvor julemanden Julius holder styr på alle børns juleønsker og holder fantasien og drømmene i live.

Langt væk fra Snefald, i Verden Udenfor, bor den forældreløse niårige Selma, hvis højeste juleønske er at få en rigtig familie. Hun er i pleje hos den grå og tilknappede Ruth, der hverken er ekspert på børn eller julen. Den 1. december skriver Selma sit juleønske i et brev til julemanden og bliver på magisk vis ført til Snefald. Almindelige mennesker kan ellers slet ikke finde vej til Snefald, men måske er Selma i virkeligheden ikke spor almindelig? Og måske er alt i Snefald ikke helt, som det burde være? For Selma har ikke været længe i Snefald, før Julius forsvinder, og det er endda lige inden, han skal udpege sin nye hjælper. Onde kræfter forsøger at overtage magten i Snefald, hvor mørket og mismodet spreder sig. Hvis ikke Selma og hendes venner finder Julius, forsvinder juleglæden, og selve juleaften er i fare.

Snefald er en ny juleklassiker og en poetisk og magisk musikforestilling for hele familien, en vellykket teaterversion af den anmelderroste norske TV-julekalender Snøfall (DR, 2017).

ÅRETS JULEFORESTILLING 2019

Anbefales til børn fra ca. 6 år.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
14. nov 2019 - 23. dec 2019
Scene info
MEDVIRKENDE
Lea Baastrup Rønne Selma, Malene Melsen Ruth, Anders Gjellerup Koch Julius, Niels Skovgaard Andersen Winter, Anton Sager Håkon, Magnus Andersen Hald Pil, Anna Bruus Christensen Frida, Mads Nørby IQ, Louise Davidsen Yndis, Mikkel Bay Mortensen Stål/Kjell Svendsen, Hanne Hedelund Dame fra børneforsorgen/Normann og Githa Lehrmann Lærerinde/Hjerterud.

Nuhan Md. Salah Ad Deen Khazin/Jasmin Hansen Addington: - Kim
Esther Q. Eriksen/Mille Friis: - Lilli
Klara Q. Eriksen/Claudia Tran: - Heena
Rumle Dahlslykke Sarbo/Josva Engedal Jacobsen: - Calle
Gustav Laulund Skotte/August Højme Ilskov: - Ishaan
Quin: - Casper
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
RÆDSEL
Spilleperiode 21. feb - 21. mar
FORBRYDELSE OG STRAF
Spilleperiode 12. feb - 29. feb
DIT LORTE MIT SHOW
Spilleperiode 15. feb - 7. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb