I DAG:
SCENE

GANLØSE REVYEN 2022

3. juni 2022
KAN OPLEVES I GANLØSE

Endnu en gang inviterer vi til Danmarks hyggeligst sommerrevy på Ganløse Kro. I år medvirker Anne Karin Broberg, Sara Gadborg, Michael Hasselflug og Martin Knudsen Instruktør: Michel Castenholt. Prisen er inkl. menu.

Ganløse Revyen er en folkelig revy, med lidt bid og masser af god musik. Men først og fremmest skal det være sjovt.

I det idylliske Ganløse har den prisbelønnet Ganløse Revyen holdt til i snart 20 år. Og hvert år har Ganløse Kro lagt lokaler og køkken til den gode oplevelse.
I år kan vi byde Anne Karin Broberg velkommen tilbage til Ganløse Revyen. Hun er en af Danmarks bedste, sjoveste og dygtigste revyskuespillerinder, hvilket afstedkom at hun modtog prisen som årets revykunstner i 2018. I sommer optrådte hun som bakkesangerinde i Bakkens Hvile, men i år er det altså OS, der har fornøjelsen af hendes store komiske talent!

Sara Gadborg er den nye sjove pige i klassen i forhold til at spille revy i Ganløse. Hun har medvirket i et utal af musicals – ’Mama Mia’, ’Mary Poppins’ og ’Den Lille Havfrue’ for blot at nævne nogle stykker, og i 2019 modtog hun prisen som årets musicalperformer for sin rolle i ’Ghost – the musical’. Udover at medvirke i musicals står Sara hvert år på scenen i Odense med sine selvskrevne komedier ’Knas i XXX’ – i år var det i ’Knas i oasen’!

Michael Hasselflug har spillet masser af revy og flere af gangene i Ganløse, og så har han medvirket i ikke mindre 12 tv-serier lige fra ’Taxa’ til ’Badehotellet’. Michael kan med sit komiske talent og til tider underspillede humor få en hel sal til at ligge flad af grin, og vi er oprigtigt glade for, at han har sagt ja til at være med igen i år.

Martin Knudsen behøver måske ikke så meget præsentation, for mange af gæsterne på Ganløse Kro kender ham rigtig godt, dels for tidligere revyer heroppe, men i den grad også for Oktoberfester og Grisefester her på kroen, som han står for sammen med sin makker Stine. Når Martin er med i noget, så er der festgaranti.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
12. jun 2022 - 26. aug 2022
Scene info
Medvirkende:
ANNE KARIN BROBERG | SARA GADBORG | MICHAEL HASSELFLUG | MARTIN KNUDSEN

Instruktion:MICHEL CASTENHOLT

Kapelmester: CHRISTIAN DAHLBERG | Musiker: JOSEF AARSKOV

koreografi: STEFFEN HULEHØJ
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
GANLØSE REVYEN 2022
Spilleperiode 12. jun - 26. aug
HVORFOR MIG?
Spilleperiode 8. okt - 6. nov
SUGAR
Spilleperiode 4. maj - 4. jun
DIVA
Spilleperiode 21. apr - 7. maj