I DAG:
SCENE

WOYZECK

3. maj 2021
KAN OPLEVES I AALBORG

Woyzeck er kærlighed i et skæbnesvangert karneval.

Woyzeck er en hjørnesten i teaterhistorien. Georg Buchners mægtige, ufærdige værk fra 1836 har udfordret store scenekunstnere over hele verden.

Woyzeck er en af verdens mest gribende kærlighedstragedier, og tro mod Teater Nordkrafts ambition om at fortælle lokalt forankrede historier, udspiller denne version sig i et Aalborg karneval univers. En skæbnesvanger karnevalsnat, hvor alle regler er forsvundet og der kun er musik, alkohol og menneskelige skæbner tilbage.Woyzeck er historien om mennesket på samfundets bund, der lader sig underkaste og eksperimenteres på for at skaffe penge til hans familie; konen Marie og deres søn. En gribende historie om klasseforskelle og jagten på lykke, og hvordan man er villig til at ofre alt for den, man elsker.

Men hvad sker der, når den sidste værdighed bliver taget fra en, og kærligheden pludselig ikke er gengældt? I løbet af en enkelt vild karnevalsnat vender Woyzecks liv sig på hovedet. Hans kone Marie bliver forelsket i tamburmajoren og mellem shots, guirlander og vilde kostumer kan Woyzeck kun se på, mens nattens ydmygelser driver ham til vanvid.

Det er Teaterleder Minna Johannesson, der instruerer det klassiske drama i et karnevalsunivers. Der er musik fra gulv til loft, og vi har støvsuget Aalborg for fjer og pailletter.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
8. maj 2021 - 2. jun 2021
Scene info
MEDVIRKENDE
Skuespillere: Jakob Hannibal, Patrick A. Hansen og Laura Kold
Musikere: Martin Ullits Dahl og Jimmy Nyborg
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
GØR OPRØR, SAGDE HUN, GØR OPRØR
Spilleperiode 1. jun - 5. jun
DU FINDER MIG NEDERST I BUNKEN
Spilleperiode 19. jun - 20. jun
CELESTE
Spilleperiode 18. jun - 19. jun
PLANKEN UD
Udgivelsesdato 11. jun