I DAG:
SCENE

STRONG ENOUGH

10. september 2022
KAN OPLEVES FREDERIKSBERG, FREDERIKSSUND, STENLØSE, KØBENHAVN N og KØBENHAVN V

STRONG ENOUGH et musikalsk møde i øjenhøjde, der slutter af med et brag af en fællessang.


Måske er du ikke den smukkeste, måske er du ikke den sejeste, måske er du ikke den mest perfekte, men lægger du alle dine evner sammen - hvad bliver du så? Fabulous!

Forestil dig at være STRONG ENOUGH til festen, til lønforhandlingen, når dit hjerte er blevet knust, og når du skal finde dig selv igen, når livet pludselig forandres. STRONG ENOUGH er koncerten, hvor der sættes fokus på Chers mantra: “If you’re waiting for someone to believe in you, you’ll be waiting forever. You must believe in yourself!”

STRONG ENOUGH går ud til folket som invitation til fest og til fællesskab! Det bliver et brag af en koncert, hvor vi hylder den indre styrke, skåler og skråler i kor!
Kom og syng med – du er en Queen!

DON’T CARE - BE CHER!

CHER:
Hun bliver 80 næste gang, hun fylder rundt. Det er ikke mange der kan prale af at overlever så mange generationer i musikbranchen, hvor man spiser popstjerne til morgenmad. Hun var der før os, måske før jer, ihvertfald før Madonna, Britney Spears, Miley Cyrus, og Billie Eillish. Cher har spillet alle genre: disco, pop, rock, folk, punk, dance. Hun var stand-up komiker før begrebet fandtes. Hun er tv-vært, skuespiller, designer, producer. Hun har vundet en Oscar, en Emmy og Golden Globes. Hun blev med Believe popdronning som 50-a°rig, twitterqueen som 70-a°rig. Hun er en go-to-udklædning for Drag Queens og et samlingspunkt på LGBT-klubbens dansegulv.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
16. sep 2022 - 19. okt 2022
Scene info
Skuespiller
Mette Gregersen
Anna Bob Fredslund

Musiker
Ingvild Skandsen

 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
DØDSDANSEN
Spilleperiode 26. nov - 22. dec
KONGERNES FALD
Spilleperiode 26. nov - 6. jan
SKYLD
Spilleperiode 23. nov - 22. dec
OLIVER TWIST
Spilleperiode 19. nov - 22. dec