I DAG:
SCENE

TINE

22. september 2021
KAN OPLEVES I AALBORG

“HAN TOG MIG KUN FOR ET NU”

I 1864 mister Danmark sin uskyld. Det samme gør den unge Tine, da hun under krigens hærgen indleder et dramatisk kærlighedsforhold med en gift skovrider.

Tine er en gribende og tragisk kærlighedshistorie, der udspiller sig før og under krigen i 1864. Hovedpersonen er degnens datter, som er pige i huset hos skovrider Berg på Als. Hun er veninde med hans kone – men også hemmeligt forelsket i Berg. Dette dilemma er imidlertid det reneste vand ved siden af den furore, som i form af krigens grusomheder skyller ind over det ellers så stille samfund på Als.

Skovriderfruen og sønnen bliver bragt i sikkerhed, men Tine bliver tilbage sammen med Berg. Midt i de dramatiske begivenheder udvikler der sig et kærlighedsforhold mellem den unge pige og skovrideren, og den både desperate og dødsdømte kærlighed finder sin fuldbyrdelse, mens lyden af buldrende kanoner og altfortærende flammer omgiver de elskende.

Line Nørholt og Thomas Kristian Bek indtager rollerne som Tine og Berg. Den prisvindende instruktør Runar Hodne iscenesætter forestillingen, mens Ulrik Gad står for scenografien og Marie Gyllenhoff for kostumedesignet. Jenny Rossander, bedre kendt som Lydmor, har komponeret den stemningsfulde og smukke elektroniske musik til forestillingen, som akkompagneres af Aske Bergenhammer Hoegs lyddesign.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
30. sep 2021 - 13. okt 2021
Scene info
MEDVIRKENDE
Line Nørholt
Thomas Kristian Bek
Annika Johannessen
Jørgen W. Larsen
Bolette Nørregaard Bang
Maria Henriksen
Østen Borre Simonsen
Marie Knudsen Fogh
Steffen Berenthz Eriksen
Marcus Gad Johansen
Evrim Benli
Lars Topp Thomsen
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
Nissebanden i Julemandens land
Spilleperiode 21. nov - 19. dec
JEG ER VINDEN
Spilleperiode 18. nov - 18. dec
CUL DE SAC
Spilleperiode 11. nov - 16. nov
SNEFALD
Spilleperiode 13. nov - 23. dec