I DAG:
SCENE

LOVE IS ENOUGH – PART 2 & 3

16. august 2021
KAN OPLEVES I KØBENHAVN K

Kærlighed kan dræbe og gøre blind, men kan det stadig overvinde alt?

Inspireret og provokeret af postulatet LOVE IS ENOUGH undersøger Birgitte Prins og Charlotte E. Munksgaard i to monologer temaet kærlighed. Mens Prins med sårbar stædighed og strategisk naivitet forsøger at forstå kærligheden ved at finde gemte og glemte svar hos bl.a. postulatets ophavsmand William Morris, så stiller Munksgaard spørgsmålet, hvad sker der, når kærligheden slipper op? Når man bliver hjemløs på alle planer, melder sig ud, bliver eremit, går ind i skallen og fordufter.

LOVE IS ENOUGH #2 & 3 er ikke kun eksistentielle værker om kærlighed, men også en aktuel kommentar til en samtid, hvor optimering, individualisme og konkurrence fylder mere og mere, og hvor de bløde værdier som kærlighed, empati, medmenneskelighed svinder ind i den offentlige debat. Denne magtbalance vendes på hovedet, når vi på Teater FÅR302 har bedt vores to faste skuespillere om udfra deres personlige nysgerrighed, scenekunstneriske ståsted og spørgsmål til verden at kile sig ind i det åbne spørgsmål: er kærlighed nok?

De to monologer vises efter hinanden kun adskilt af en kortere pause. De er en del af en større nordisk performance-antologi, hvor en række nordiske kunstnere gennem hver deres personlige monologer giver deres kunstneriske svar på postulatet LOVE IS ENOUGH. Idekvinden bag antologien er koreograf og danser Andriana Seecker.

“Vi skal alle dø, hver og een, sikke et cirkus! Alene dét skulle få os til at elske hinanden. Men det gør det ikke. Vi er terroriseret og tromlet ned af trivialiteter, vi bliver ædt op af ingenting” Charles Bukowski.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
21. aug 2021 - 17. sep 2021
Scene info
Produktion af: Teater FÅR302
Medvirkende: Charlotte Elisabeth Munksgaard og Birgitte Prins
Iscenesættere og instruktører: Andriana Seecker (D) og Andreas Catjar (SE)
Scenograf: Andriana Seecker (D)
Lys: Balder Nørskov
Komponist og musiker: Camilla Bang og Andreas Catjar
Dramaturg: Tine Byrdal Jørgensen
Kostumier: Amalie Aunsbjerg Jørgensen
Produktionsleder og bygger: Karl Jes Jessen
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
MONSIEUR IBRAHIM OG KORANENS BLOMSTER
Spilleperiode 22. okt - 30. okt
DE SKØNNE DAGE I ARANJUEZ
Spilleperiode 8. okt - 23. okt
HVORFOR MIG?
Spilleperiode 8. okt - 6. nov
DET JEG ALDRIG GLEMMER
Udgivelsesdato 1. jan