I DAG:
SCENE

DRØMME OM NOGET ANDET

21. november 2019
KAN OPLEVES I KØBENHAVN K

Danmark er et drømmeland. Og hvad så? Hvad sker der, når vi har alt – hvad siger vi, hvad gør vi, hvad længes vi efter og drømmer om, når drømmen er gået i opfyldelse, og vi venter på, at noget bedre dukker op??En tragikomisk musikalsk collage af hverdagsbilleder om at være lykkelig, men utilfreds.


DRØMME OM NOGET ANDET er en musikalsk collage, der undersøger paradokset i at have opnået hvad man ville i livet, men stadig være utilfreds. Utallige danske sange handler om at længes og drømme, og et udpluk af disse bliver fortolket på ny i Petrea Søes iscenesættelse. Her møder vi mennesker, der længes gennem sange som fx Shu-bi-dua’s ”Folkevognen”, Minds og 99 ´s “Barn af min tid” og Medina’s ”For altid”.

DRØMME OM NOGET ANDET er en bearbejdning af urpremieren fra 2017. Dengang spillede forestillingen på BIBLIOTEKET på Rentemestervej i en grotesk stor sal, der understregede ensomheden og tomheden i vores hverdag. Denne gang tages der et super intimt greb, med en anden scenografi og et andet arrangement, når den opføres på Teater Får302. Det bliver en nærmest klaustrofobisk fornemmelse, når de tre skuespillere etablerer de 20 billeder på hverdagens længsel, uden at kunne flytte sig fysisk væk fra hinanden. Et tragikomisk element, der tydeliggør, hvordan længslen efter lykken, bliver overskygget af hverdagens trummerum.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
30. nov 2019 - 21. dec 2019
Scene info
MEDVIRKENDE Mette K. Madsen, Karin Bang Heinemeier & Morten Brovn
IDE & ISCENESÆTTELSE Petrea Søe
MANUSKRIPT Julie Maj Jakobsen & Petrea Søe - i samarbejde med holdet
SCENOGRAFI Lisbeth Burian
PIANIST & MUSIKALSK ARRANGØR Niels Søren Hansen
LYSDESIGNER Raphael Solholm
LYDDESIGNER Emil Assing Høyer
LYDTEKNIKER Brian Larsen
TEKNIK OG AFVIKLING Martin Danielsen
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
SAFE SPACE
Spilleperiode 28. maj - 6. jun
1945
Spilleperiode 27. feb - 14. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar