I DAG:
SCENE

DE SKØNNE DAGE I ARANJUEZ

27. september 2021
KAN OPLEVES I AALBORG

“DER FINDES INGEN LYKKELIG KÆRLIGHED. KUN SULTNE ULVINDER”

Vi fortæller alle sammen historier om os selv – ikke kun til hinanden, men også til os selv. Om vores liv, vores formål i verden og vores kønsmæssige identitet. Kan vi på nogen måde frigøre os fra disse fortællinger?

En mand og kvinde sidder i en paradisisk have. De har en fælles fortid, og efter mange år hver for sig mødes de igen. Hun har levet et intenst liv med mange mænd og brudte normer. Han har imidlertid kun levet sit liv gennem de historier, som andre mennesker har fortalt ham.

Sammen taler de to om kærligheden, om livet, om længsler, om friheden, om forholdet mellem mænd og kvinder. På overfladen ser alt indbydende poetisk ud, og den sommerlige dialog mellem manden og kvinden rummer en sælsom skønhed. Men under overfladen lurer smertefulde temaer som de to køns forhold til hinanden, behovet for kvindefrigørelse og spørgsmålet om, hvorvidt de nogensinde kan finde hinanden igen.

Peter Handke, som i 2019 modtog Nobelprisen i litteratur, har skrevet denne gribende duet, hvor han konsekvent spiller kønnene og deres indbyrdes kamp ud mod hinanden. Forestillingens to roller indtages af Martin Ringsmose og Camilla Gjelstrup. Den paradisiske scenografi er skabt af den unge og fremadstormende scenograf Ditte Marie Walter Tygesen.


Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
8. okt 2021 - 23. okt 2021
Scene info
MEDVIRKENDE Camilla Gjelstrup, Martin Ringsmose
Forlag Colombine Teaterforlag
Forfatter Peter Handke
Instruktør Hans Henriksen
Scenograf Ditte Marie Tygesen
Oversætter og dramaturg Jens Christian Lauenstein Led
Lysdesigner Kasper Daugberg
Lyddesigner Hannibal Dahl
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
MASTERWORK
Spilleperiode 16. dec - 17. dec
Nissebanden i Julemandens land
Spilleperiode 21. nov - 19. dec
JEG ER VINDEN
Spilleperiode 18. nov - 18. dec
CUL DE SAC
Spilleperiode 11. nov - 16. nov