I DAG:
SCENE

MASTERWORK

15. december 2021
KAN OPLEVES I AARHUS

MASTERWORK er en skæv og finurlig duet om kroppen som et mesterværk i sig selv. Hvordan kan kroppen gøre sig fri af de kulturelle betydninger og symboler, som den er blevet tillagt gennem tiderne? Værket blev udvalgt til det prestigefyldte Aerowaves Twenty21.

Kulturelle referencer og skæve, finurlige bevægelser er kernen i Emese Cuhorka & Csaba Molnárs duet MASTERWORK. Værket udfolder sig gennem en række vignetter (med tykke referencer til bauhaus-bevægelsen), og udforsker hvordan kroppen kan gøre sig fri af de kulturelle betydninger og symboler, den er blevet tillagt gennem tiderne.

Kostumerne består af objekter, som på forskellige vis hindrer eller obstruerer bevægelserne og giver dem et mekanisk skær, hvilket tvinger kroppen til at genskabe sin autonomi i en strøm af funktionelle forhindringer.

Hver eneste krop er et mesterværk i sig selv – formet af selvet og af omgivelserne. Ved at modificere kroppen, og dermed manipulere omgivelserne, skaber Cuhorka & Molnár frihed til at omdefinere kroppen og den kulturelle hukommelse.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
16. dec 2021 - 17. dec 2021
Scene info
Koncept, koreografi, performanceEmese Cuhorka
Koncept, koreografi, performance Csaba Molnár
Lyd Ábris Gryllus
Lys design Kata Dézsi
Kostume Cseng Vass
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
LAZARUS
Spilleperiode 1. jan
A CLOCKWORK ORANGE
Spilleperiode 25. feb - 4. mar
KOOL KOOL KINA
Spilleperiode 22. feb - 7. mar
DØDSBO PÅ PLEJEMARKEN
Spilleperiode 27. jan - 15. mar