I DAG:
SCENE

I AM GOLD

20. december 2022
EN FUNKLENDE FLUGT FRA VIRKELIGHEDEN
KAN OPLEVES PÅ FREDERIKSBEERG

De er midt i trediverne, parret. De elsker hinanden. Deres liv er fuldstændigt vidunderligt. Deres liv er godt. Det er okay. Det er nogenlunde, hårdt, trist. Det er grusomt mangelfuldt.

Særligt hun har kærlighed til overs. Hun ønsker sig brændende det barn, de ikke kan få. Og mens naturen overtager kroppen, udvikler tosomhe­den sig til et trekantsdrama. Hun kaster sin krop ud i en brutal, farverig fest og fortrænger både egne og andres følelser. De er midt i trediverne, parret. De giver op. De giver slip.

Der var fulde huse og absolut ingen bænke­varmere, da scenen på Betty Nansen Teatret blev omdannet til et pulserende dansegulv med dansefortællingen BONNIE OG CLYDE i 2020. Nu er flere fra holdet, kunstnerne, danserne, koreografen, stemningen, musikken og danse­lysten tilbage.

Betty taler dans igen.

Forestillingen er skabt som en del af en samlet proces kaldet BETTY UDVIKLER i samarbejde med Bikubenfonden. Her udvikles forestillinger på tværs af kunstarterne over længere stræk med workshopforløb og kollektive tanker.


Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
30. dec 2022 - 26. jan 2022
Scene info
MEDVIRKENDE Astrid Elbo, Sebastian Kloborg, David Dalmo, Mads Gronemann, Veronica Bracaccini, Linn Fletcher, Luc Boris André Kouadio

KOREOGRAFI OG INSTRUKTION
Signe Fabricius

INSTRUKTØRKONSULENT Elisa Kragerup

MANUSKRIPT OG STORYBOARD Signe Fabricius (i forestillingen bruges uddrag af tekster af Shakespeares OTHELLO i oversættelse af Niels Brunse, Ellen Heibergs TA´ ALLE MINE KYS og fra Tine Høegs roman SULT)

SCENOGRAFI Helle Damgaard

LYSDESIGN Balder Nørskov

MUSIK Jeanett Albeck m.fl.
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
LAZARUS
Spilleperiode 1. jan
A CLOCKWORK ORANGE
Spilleperiode 25. feb - 4. mar
KOOL KOOL KINA
Spilleperiode 22. feb - 7. mar
DØDSBO PÅ PLEJEMARKEN
Spilleperiode 27. jan - 15. mar