I DAG:
SCENE

SKOVENS DRONNING

20. september 2019
KAN OPLEVES I KØBENHAVN K

Gå ikke glip af efterårets magiske teateroplevelse i Glassalen for alle eventyrglade børnefamilier. Ta’ børnene med i Tivoli og oplev, hvorfor Eventyrteatret seks år i træk er kåret til ”Bedste børneteater” af Børn i byen. I hele efterårsferien giver billetten fri adgang til Halloween i Tivoli samme dag.

Glæd jer til en eventyrlig eftermiddag i det Halloween-pyntede Tivoli med masser af magi, spænding og humor for både børn og voksne!

Handling:
En purung prinsesse er løbet hjemmefra for at undgå sin skæbne. I en magisk skov møder hun vidt forskellige eventyrlige væsener, som strides indbyrdes og har brug for prinsessens hjælp til at forene dem i kampen mod en mørk og grusom magt.

Prinsessen må erkende, at når man har fået særlige evner i vuggegave, må man tage sin skæbne på sig og gå forrest i kampen for at samle skovens folk. Som voksen bliver prinsessen Danmarks første kvindelige regent, Dronning Margrete1. Og så får hun igen brug for sine særlige evner - denne gang til at samle alle Nordens riger og folk i Kalmarunionen.

Forestillingen er egnet for alle eventyrelskere fra 5 år og varer 2 timer, inkl. 20 minutters pause. Allerede på vej til Glassalen bliver publikum modtaget af Eventyrteatrets Parade, som også underholder i pausen foran Glassalen.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
4. okt 2019 - 20. okt 2019
Scene info
Manuskript: Gunvor Reynberg
Musik: Christian Dahlberg
Instruktion: Bo Skødebjerg.


 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
GANLØSE REVYEN 2022
Spilleperiode 12. jun - 26. aug
HVORFOR MIG?
Spilleperiode 8. okt - 6. nov
SUGAR
Spilleperiode 4. maj - 4. jun
DIVA
Spilleperiode 21. apr - 7. maj