I DAG:
SCENE

Når det skærer i hjertet

4. marts 2014
En musikalsk kærlighedshistorie
KAN OPLEVES I ODENSE OG KØBENHAVN (18.-20.marts)

Når det skærer i hjertet en musikalsk kærlighedshistorie om selvskade. En debatskabende forestilling, om at dulme den indre smerte med fysisk smerte.

Hun spiller sit liv som en film. Inde i hovedet. Hun ved bare ikke hvad det er for en film. Eller hvordan den ender. Hun ved bare at hendes film handler om, at livet gør ondt og at hun har en smerte hun ikke ved hvordan hun skal få til at gå væk. Men så møder hun ham. Han kender godt den film der spiller inde i hendes hoved.

Han forstår godt hvorfor livet gør ondt. Og han ved godt hvordan man kan få smerten til at gå væk. Så det viser han hende. Og snart er pigen og drengen tæt forbundet i dyb afhængighed til hinanden. Men kan han hjælpe hende eller spiller han i virkeligheden pludselig en altafgørende rolle i hendes film, som hun ikke selv kan finde en slutning til?

”Når det skærer i hjertet” er en historie om et (selv)destruktivt venskab, og om, hvilke roller vi spiller i vores eget liv. Den undersøger hvordan vi bliver frie af fiktionen om det perfekte liv, som langt langt de fleste unge ønsker at leve op til. Men som er så farlig en illusion når den brister. For måske aner man ikke, hvordan man skal udfylde al det tomrum, den efterlader en med.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
1. mar 2014 - 20. mar 2014
Scene info
Fra 14 år og op.
Medvirkende: Engel/sanger Johanne Dal-lekwovitch, Pige: Line Bie Rosenstjerne, Dreng: Pelle Nordhøj Kann.
Instr.Mads M. Nielsen.
Manuskript/dramatiker: Line Mørkeby
Musik: Michael Rune

 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BALDER OG DRAGEN
Spilleperiode 20. jun - 30. jun
TOTEM
Udgivelsesdato 7. jun
GANLØSE REVYEN 2024
Spilleperiode 16. jun - 30. aug
TIVOLIREVYEN 2024
Spilleperiode 6. jun - 14. jul