I DAG:
SCENE

PEGGY PICKET SER GUDS ANSIGT

18. oktober 2019
KAN OPLEVES I ODENSE

Et grotesk samtidsdrama, der intelligent spidder vores trang til at redde verden, selvom vi ikke engang kan redde os selv

To vennepar i 40’erne mødes efter seks år. Middagsselskabet virker dødsdømt, før bordet overhovedet er dækket. De to par har læst medicin sammen, og siden har de brugt tiden meget forskelligt.

Karin og Martin er barnløse og netop vendt hjem efter at have været udsendt som læger i et krigshærget Afrika, mens Liz og Frank har puttet sig i vestlig luksus med hus og barn. I takt med, at vinen gør sit indtog, bliver afstanden mellem de gamle venner større og større. Mens de hver især forsøger at forsvare deres livsvalg, viser livsløgnen sit grimme ansigt, og aftenen udvikler sig efterhånden til en parmiddag i helvede. Beskyldninger, bebrejdelser og moralske dilemmaer pibler frem, efterhånden som alle de gode gerninger og pæne facader krakelerer.

Med Peggy Pickit ser Guds ansigt lader den tyske dramatiker Roland Schimmelpfennig det komplicerede forhold mellem Vesten og Afrika udspille sig som et moderne ægteskabeligt kammerspil, der med vid og bid stiller spørgsmål til vores vestlige forkælede livsstil og forstilte selvgodhed.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
9. nov 2019 - 7. dec 2019
Scene info
Iscenesættelse Christoffer Berdal
Scenografi Catia Hauberg Engel
Oversættelse Kristian Erhardsen

Forlag: Colombine Teaterförlag

MEDVIRKENDE
Natalí Vallespir Sand, Benjamin Kitter, Claus Riis Østergaard og Johanne Dal-Lewkovitch.
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
RÆDSEL
Spilleperiode 21. feb - 21. mar
FORBRYDELSE OG STRAF
Spilleperiode 12. feb - 29. feb
DIT LORTE MIT SHOW
Spilleperiode 15. feb - 7. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb