I DAG:
SCENE

KÆRLIGHEDSBARNET

5. april 2019
KAN OPLEVES I KØBENHAVN K

En fortælling om ondskab, kvindeskæbner og et samfund, der så den anden vej

En kvinde venter alene i sin lejlighed. Udenfor står en ung pige med tårer i øjnene og et spædbarn på armen. Hun banker på døren og vælger at tro på en bedre fremtid.

Kærlighedsbarnet tager udgangspunkt i historien om Dagmar Overby, der i 1921 blev dømt for drabene på adskillige spædbørn. Gennem dialog og karakterportrætter belyser Teater Witt & Koppel både tidens hårde kår for udsatte børn og Dagmars iskolde, morderiske tendenser. Samtidig oplever vi glimtvis Dagmar som et ødelagt barn med et ønske om at hjælpe.

Forestillingen sætter spørgsmålstegn ved begrebet ondskab. Hvor kommer den fra? Hvem var disse børn? Hvem var kvinderne, der gav dem væk? Kunne kærligheden have reddet dem?

Kærlighedsbarnet er skabt af Teater Witt & Koppel. Det er Ella Simone Koppel og Klara Sofia Lind Witts første forestilling som både instruktører og dramatikere.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
13. mar 2019
Scene info
MEDVIRKENDE - Michelle Sarah Timm Heedal, Julie Meilstrup Mathias Hjørnholt, Tuva Maria Sørheim Sveum, Jacob Skyggebjerg, Sofie Hvass, Nadia Lyngsø, Camilla Maria Jørgensen

VARIGHED - 50 minutter
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
1945
Spilleperiode 27. feb - 14. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar
ANNA WALK WITH ME
Spilleperiode 4. mar - 18. mar