I DAG:
SCENE

DET GODE VS DET ONDE

21. januar 2020
KAN OPLEVES I AALBORG

Er kampen slut? Hvor godt er Det Gode efterhånden? Og er Det Onde også så ondt? Kan vi skelne de to fra hinanden længere?

Vi vil gerne have, at historier ender godt – at det gode besejrer det onde til sidst, ligesom det plejer. På den måde har vi styr på Det Gode og Det Onde. Men verden er blevet så uhyre kompleks. Alt skal ses fra flere sider, og mange helte er faldet fra himlen. Obama var alligevel ikke håbets verdensomvæltende engel. Vi kan ikke længere danse uskyldigt til Michael Jackson. Ronaldo snyder i skat – bl.a. Og hvad er nu det – er Trump og Brexit alligevel gode nyheder, på en måde? Kompleksiteten er kvælende og handlingslammende.

Et hæsblæsende eventyr for voksne
Tre skuespillere kaster sig nu ind i kampen mellem godt og ondt. I forestillingen møder vi vores hovedperson Hans, der har mistet troen på det gode i verden, fordi alle hans barndomshelte har vist sig også at have en mørk side. I bedste eventyrstil drager Hans ud på en rejse for at genfinde godheden, og forsøge at forstå den her komplekse verden, han er endt i. Og ender det mon lykkeligt?

Tue Biering, der i 2018 vandt en Reumert for sin iscenesættelse af ‘Aftenlandet’ på Lille Scene, vender nu tilbage som både dramatiker og instruktør og tager sammen med et hold skuespillere pulsen på Det Gode og Det Onde.

Forestillingen er tilladt for børn over 15 år
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
25. jan 2020 - 14. feb 2020
Scene info
MEDVIRKENDE
Jacob Moth-Poulsen
Marie Knudsen Fogh
Ena Spottag

Tekst og instruktion
Tue Biering

Scenograf
Nicolai Spangaa
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
1945
Spilleperiode 27. feb - 14. mar
RÆDSEL
Spilleperiode 21. feb - 21. mar
FORBRYDELSE OG STRAF
Spilleperiode 12. feb - 29. feb
DIT LORTE MIT SHOW
Spilleperiode 15. feb - 7. mar