I DAG:
SCENE

THE NETHER - DIN UNDERVERDEN

2. november 2019
KAN OPLEVES I AARHUS

HÅRREJSENDE KRIMI-THRILLER AF JENNIFER HALEY

ET MØRKT WONDERLAND
Du kender det sikkert. Surfe på nettet og forsvinde for en stund. I en fremtid hvor internettet er afløst af en fuld-sensorisk virtuel platform, kaldet THE NETHER, undersøger en kvindelig efterforsker en række forbrydelser. Morris er på sporet af skaberen bag et tilsyneladende uskyldigt sted. Et smukt victoriansk hus udgør rammen for gæsterne, der vælger en identitet og logger sig ind her. Men noget er ikke, som det ser ud. Bag den noble facade gemmer huset på en hemmelighed.

Mange drømmer om at blive ”cross overs”, droppe den grå, udhungrede verden til fordel for et fuldtidsliv i THE NETHER. Morris har til opgave at monitorere den opslugende digitale platform, hvor brugere går i skole, arbejder, dater og...måske myrder hinanden. En krypteret serveradresse leder hende på sporet af forretningsmanden og programmøren Sims, der går under navnet Papa i THE NETHER. En fysikprofessor er også under mistanke, og noget tyder på at de to er forbundet til et mørkt virtuelt wonderland.

THE DARK SIDE OF TECHNOLOGY
THE NETHER er en hårrejsende krimi-thriller om forbudte drifter i et skjult digitalt univers. I en fremtid hvor skellet mellem simuleret og reel virkelighed er udvisket, kan magiske universer tilfredsstille enhver fantasi. Men findes der fantasier, som ikke kan tillades? Man er vel ikke et monster, hvis det ikke er virkeligt? Tag med ind i fremtiden, til teknologiens skyggesider, i denne sitrende thriller, som har gået sin sejrsgang i både USA og England.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
9. nov 2019 - 7. dec 2019
Scene info
MEDVIRKENDE BOLETTE ENGSTRØM BJERRE, KAJA KAMUK, MIKAEL HELMUTH, MORTEN KJÆR OG HOLGER ØSTERGAARD
TEKST JENNIFER HALEY
INSTRUKTION MADELEINE RØNN JUUL
SCENOGRAFI SIGGI ÓLI PÁLMASON
LYDDESIGN ANTON BAST
LYSDESIGN HENRIK SLOTH
REKVISITTER NAJA BRIMER
GRAFISK ARBEJDE GÍSLI DÚA
FORESTILLINGSLEDELSE SIGNE ALBECK LAUSEN
OVERSÆTTELSE abcSPROG
TEATERFORLAG NORDISKA APS

PRODUCERET AF TEATRET SVALEGANGEN
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
RÆDSEL
Spilleperiode 21. feb - 21. mar
FORBRYDELSE OG STRAF
Spilleperiode 12. feb - 29. feb
DIT LORTE MIT SHOW
Spilleperiode 15. feb - 7. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb