I DAG:
SCENE

SNEFALD

8. november 2020
KAN OPLEVES I AALBORG

Hjertevarmt juleeventyr

En forældreløs pige i en trist verden. Et eventyrland fuldt af magi og kærlighed. En hemmelig portal skiller dem. Kan Selma finde vejen?

Snefald er en ny juleklassiker og en poetisk og magisk musikforestilling for hele familien – et hjertevarmt juleeventyr om at finde sig selv og føle sig hjemme, hvor man er.

“Kære Julemand. Hvis du findes, og hvis det er muligt, så ønsker jeg mig en familie”. Sådan skriver Selma på ni i sit brev til julemanden. Hun bor i Verden Udenfor, hos sin nabo Ruth, fordi hun har mistet sine forældre for længe siden. Og Ruth er lidt stram i betrækket, især når det kommer til juleri. Men Selmas brev når faktisk frem, og hun når på magisk vis også selv frem til landet Snefald.

I Snefald vågner man hver morgen til råbet ”Goooodmorgen Snefald”, og her bor selveste julemanden, der hedder Julius, sammen med alle nisserne. For eksempel den ældre og lidt skøre opfindernisse IQ, der har bygget julemandens fuldautomatiske og motoriserede bil-slæde. Men der bor også en ambitiøs og streng nisse ved navn Winther, og han pønser på noget. Onde kræfter er på spil, og da Julius pludselig forsvinder, kastes Selma ud i en eventyrlig kamp for at redde julen – og finde sin sande familie.

Denne varme, sjove og rørende fortælling stammer fra en norsk TV-julekalender, der også blev sendt på DR i 2017. Siden blev den dramatiseret og har spillet med stor succes i både Norge og på Odense Teater, og nu kommer den til Aalborg og varmer og fortryller hele familien.

Anbefales fra 7 år.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
21. nov 2020 - 23. dec 2020
Scene info
MEDVIRKENDE
Line Nørholt
Jørgen W. Larsen
Kathrine Høj Andersen
Thomas Kristian Bek
Ferdinand Falsen Hiis
Østen Borre Simonsen
Marcus Gad Johansen
Steffen Berenthz Eriksen
Evrim Benli
Sebastian Henry Aagaard-Williams

HOLDET BAG
Dramatiseret til scenen
Hilde Hagerup og Hanne Hagerup

Bearbejdelse
Synne Teksum og Marianne Sævig

Instruktør
Mia Lipschitz

Scenografi og kostumer
Krogh & Bjørnvad

Baseret på NRKs julekalender Snøfall, produceret af NRK Super med manuskript af Klaus Hagerup, Hilde Hagerup, Hanne Hagerup og Synne Teksum. TV-instruktion af Synne Teksum. Musik af Henrik Skram. Dette er et officielt licensprodukt baseret på NRK’s julekalender SNØFALL, produceret af NRK Super
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
TIL UNGDOMMEN
Udgivelsesdato 5. okt
FRIDAS FUCKING JUL
Spilleperiode 3. dec - 13. dec
ENGLE I SNEEN
Spilleperiode 26. nov - 17. nov
VINTERSILHUETTER
Spilleperiode 24. nov - 20. dec