I DAG:
SCENE

FÆRRE END 3

14. april 2019
KAN OPLEVES I KØBENHAVN K

Lasse Rimmer har de sidste år skrevet på sit nye show, hvor han tager sit og kærestens liv under kærlig behandling.

Emnet er alvorligt, selv om showet er fuld af latter, overskud og kærlighed. Baggrunden er nemlig, at Lasses kæreste Line i en ung alder fik transplanteret et nyt hjerte. Virkeligheden er derfor, at de begge må leve med, at hun lever med en forventning om aldrig at blive gammel.

De fleste kærestepar lever med problemer af den mere overkommelige slags: Hvem slog ikke wc-brættet ned? Hvem har været den anden utro med en ny Netflix-serie? Hvem satte den tomme mælkekarton tilbage i køleskabet?

I en ung alder fik Lasse Rimmers kæreste et nyt hjerte og skippede ved samme lejlighed alle de små og ligegyldige stridsemner. For hvilket kærestepar bekymrer sig om Netflix-utroskab eller tomme mælkekartoner, når den ene part er i risikogruppen for en alt for tidlig udløbsdato?

I sit nye og hidtil mest personlige show ”Færre end 3” tager Lasse Rimmer livtag med parforholdsproblemer på et fareniveau, der heldigvis er ukendt for de fleste, men som må og skal konfronteres med humor, med seriøsitet og først og sidst – med hjerte. ?
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
26. apr 2019 - 9. nov 2019
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
RONJA RØVERDATTER
Spilleperiode 17. aug - 19. okt
TROEN OG INGEN
Spilleperiode 17. aug - 21. sep
PRINSEN AF EGYPTEN
Spilleperiode 19. jun - 21. jul
INGEN TAGER SIG SAMMEN PÅ DISSE EGNE
Udgivelsesdato 1. jan