I DAG:
SCENE

KLOKKEREN FRA NOTRE DAME

16. september 2019
KAN OPLEVES I FREDERICIA

Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME – The Musical er baseret på Victor Hugos klassiker og Disneys tegnefilm fra 1996 og er fortællingen om den udstødte klokker Quasimodo, hans nederdrægtige værge, Dom Claude Frollo, den tapre og smukke sigøjner, Esmeralda, og den flotte Kaptajn Phobus – alle skønner i det 15. århundredes Paris – hvis veje krydses.

Fra det Oscar-belønnede team Alan Menken (komponisten bag bl.a. Disneys ALADDIN – The Musical, Disneys DEN LILLE HAVFRUE – The Musical og SKØNHEDEN OG UDYRET) og Stephen Schwartz (komponisten bag megasuccesen WICKED og tekstforfatter til sagen fra tegnefilmene Disneys POCAHONTAS og PRINSEN AF EGYPTEN) præsenteres en ny original genfortælling af Victor Hugos episke roman om kærlighed, accept og hvad det betyder at være en helt.

Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME – The Musical er baseret på romanklassikeren, sange fra Disneys tegnefilm og indeholder både filmens Oscar-nominerede musik og nye sange af Menken og Schwartz.

HANDLINGEN
Musicalen begynder, da den berømte katedral Notre Dames klokker genlyder i 1500-tallets Paris. Den pukkelryggede klokker, Quasimodo, som drømmer om at komme ud i verden, kigger på mens hele Paris fejrer Narrenes Fest. Indespærret af sin nederdrægtige værge, ærkediakonen Dom Claude Frollo, lykkes det ham dog at slippe ud en enkelt dag og deltage i festlighederne med den larmende folkemængde. Men han hånes og spottes af alle på nær den smukke sigøjnerpige, Esmeralda. Quasimodo er ikke den eneste der drages af hende – den flotte Kaptajn Phoebus og Claude Frollo er også ramt. Mens de alle tre bejler til hende, går Frollo i gang med at udtænke en plan for at udrydde sigøjnerne – og nu er det op til Quasimodo at redde dem alle.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
2. okt 2019 - 10. nov 2019
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun